Kokkien riita japanilaisravintolassa yltyi puukotukseksi – yrittäjäpariskunta järkyttyi teosta

Poliisi on saanut Kampin Kalevankadulla sijaitsevassa ravintola Domossa 8. elokuuta tapahtuneen henkirikoksen tutkinnan loppusuoralle.

Tapauksessa ravintolan kokit päätyivät riidan päätteeksi puukottamaan toisiaan sillä seurauksella, että toinen osapuolista menehtyi vammoihinsa sairaalassa. Ravintola oli painin tapahtumahetkellä tyhjänä asiakkaista.

Nyt tapauksen tekninen tutkinta ja kuulustelut on saatu suoritettua.

– Taposta epäilty on myöntänyt tutkinnassa lyöneensä ravintolan keittiössä toista kokkia veitsellä riidan yhteydessä siten, että uhri menehtyi saamiinsa vammoihin, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Teemu Kruskopf kertoo tiedotteessa.

Myös teosta epäilty sai tilanteessa sairaalahoitoa vaativia vammoja.

"Olemme äärimmäisen järkyttyneitä"

Ravintola julkaisi välikohtausta seuraavana päivänä tiedotteen, jossa kertoivat tapahtuneen järkyttäneen asiakkaita ja henkilökuntaa.

– Moni teistä on osoittanut tukensa ja huolensa liittyen täällä Domossa eilen illalla sattuneeseen välikohtaukseen. Meistä oli tärkeää kertoa, että me yrittäjäpariskuntana olemme äärimmäisen järkyttyneitä tästä, emmekä ole vielä saaneet koko kuvaa tapahtuneesta, tiedotteessa kerrotaan, tiedotteessa kerrottiin.

– Osalliset työntekijät ovat tällä hetkellä sairaalassa, ja keskitymme ensimmäisenä heidän toipumiseen sekä perheeseen, ravintola kertoi.

Kruskopfin mukaan tapaus siirtyy syyteharkintaan lokakuussa. 

Lue myös:

    Uusimmat