Kahta puukotetiin helsinkiläisravintolassa – yrittäjäpariskunta järkyttyi: "Osalliset työntekijät ovat tällä hetkellä sairaalassa"

Helsinkiläisessä japanilaisravintola Domossa viime viikolla sattunut puukotus on järkyttänyt ravintolan henkilökuntaa ja asiakkaita. Ravintolan julkaiseman tiedotteen perusteella välikohtauksessa osallisina oli ravintolan työntekijöitä.

Ravintolaa pyörittävä yrittäjäpariskunta kommentoi asiaa ravintolan Facebook-sivuilla julkaistussa tiedotteessa. Tiedote ilmestyi verkkoon välikohtausta seuraavana päivänä.

Tiedotteen mukaan tapaus on järkyttänyt ravintolan henkilökuntaa, mutta myös asiakkaita.

– Moni teistä on osoittanut tukensa ja huolensa liittyen täällä Domossa eilen illalla sattuneeseen välikohtaukseen. Meistä oli tärkeää kertoa, että me yrittäjäpariskuntana olemme äärimmäisen järkyttyneitä tästä, emmekä ole vielä saaneet koko kuvaa tapahtuneesta, tiedotteessa kerrotaan.

Tiedotteen perusteella välikohtauksessa osallisena on ollut ravintolan henkilökuntaan kuuluvia henkilöitä.

– Osalliset työntekijät ovat tällä hetkellä sairaalassa, ja keskitymme ensimmäisenä heidän toipumiseen sekä perheeseen.

Ravintolasta ei kommentoitu tapausta MTV Uutisille maanantaiaamuna.

Poliisi kertoi pian välikohtauksen jälkeen viime viikon keskiviikkona, että puukotus liittyi kahden ihmisen väliseen erimielisyyteen. Poliisi ei ole kuitenkaan avannut tapauksen tarkempia yksityiskohtia.

Poliisi on luvannut tiedottaa asiasta lisää myöhemmin tänään tai huomenna.

Lue myös:

    Uusimmat