Toinen japanilaisravintolassa puukotetuista kuoli vammoihinsa – sekä uhri että taposta epäilty työskentelivät ravintolassa

Toinen helsinkiläisessä japanilaisravintolassa sattuneeseen veitsitappeluun osallistuneista miehistä kuoli vammoihinsa sairaalassa, poliisi tiedottaa. 

Toista välikohtaukseen osallistunutta miestä epäillään taposta. Mies vangittiin rikoksesta todennäköisin syin epäiltynä viime viikonloppuna. 

Kumpikin miehistä puukotti toisiaan viime keskiviikkona Helsingin Kalevankadulla sijaitsevassa Domo-ravintolassa. Ravintolassa ei poliisin mukaan ollut tuolloin asiakkaita. Miehet työskentelivät ravintolassa. 

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että toistaiseksi viranomaisilla ei ole tarkempaa tietoa puukotusten motiivista. Tiedossa kuitenkin on, että miesten välillä oli ollut erimielisyyksiä.

– Miehille oli tullut riita, joka kärjistyi ensin painiksi ja päättyi puukotuksiin. Poliisi takavarikoi kaksi rikoksen tekovälineiksi epäiltyä kokkiveistä, rikosylikomisario Jari Koski kommentoi poliisin tiedotteessa.

Taposta epäilty mies siirretään poliisin mukaan Pasilan poliisivankilaan kuulusteluja varten, kun hänen terveydentilansa sen sallii.

Lue myös:

    Uusimmat