Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Kokeile Vivi-Ann Sjögrenin espanjalaista herkkureseptiä

Vivi-Ann Sjögren kokkaa espanjalaisittain.
Vivi-Ann Sjögren kokkaa espanjalaisittain.
Julkaistu 18.10.2011 15:30(Päivitetty 20.10.2011 09:06)

Vivi-Ann Sjögren avioitui espanjalaisen Paco Serranon kanssa vuonna 1965. Ensimmäinen ateria, joka Vivi-Annille tarjottiin uusien appivanhempiensa luona alkoi ruokalajilla nimeltä Huevos a la bandera española eli munat a la Espanjan lippu.

Vivi-Annin mukaan tämä viattomalta kuulostava alkupala oli mitä suurimmassa määrin poliittinen.

Katso Studio55.fi-ohjelma, niin kuulet tarinan reseptin takaa!

Huevos a la bandera española

Béchamelkastike:

Lämmitä pienessä kattilassa vähän öljyä.

Sekoita siihen 3 rkl jauhoja, lisää 3 dl kuumaa maitoa ja keitä hämmentäen, kunnes kastike sakenee.

Mausta suolalla ja kaada jäähtymään tarjoiluvadille.

Tomaattikastike:

Kuori kilo tomaatteja, poista niistä siemenet, paista öljyssä ja mausta suolalla.


Halkaise pituussuuntaan yksi kovaksi keitetty muna syöjää kohti ja hienonna keltuaiset. Asettele valkuaiset béchamelkastikkeen päälle, täytä ne hienoksi silputulla serrano-kinkulla ja peitä tomaattikastikkeella. Ripottele päälle keltuainen.

Ohje Vivi-Ann Sjögrenin kirjasta Andalucian karkea suola, Scildts Kustannus Oy, 2004

Tutustu myös MTV3.fin Makuja-sivujen espanjalaisiin herkkuihin:

Gazpacho-keitto, Espanjalaisia tapaspaloja, Tapas-lihapullat tomaattikastikkeessa, Espanjalainen perunamunakas, Espanjalainen uunitortilla katkaravuilla

Sangria

Lisää aiheesta:

20 todistetta, että sinulla menee paremmin kuin luuletHyvää Elämää -ohjelma jatkaa terveyden tiellä – Studio55.fi-sivujen päivitys lakkaaJo viiden kilon ylipaino voi nostaa syöpäriskiä puolellaSyöpäpotilaan hiustenlähtö vähenee tutkitusti tällä keinollaViisi merkkiä siitä, että olet pitkäkestoisessa parisuhteessaHikoilu on kiinni koosta, ei sukupuolesta
Studio55

Tuoreimmat aiheesta

Studio55
  • 06.03.201706:15
    Studio55

    20 todistetta, että sinulla menee paremmin kuin luulet

  • 02.03.201708:06
    Studio55

    Hyvää Elämää -ohjelma jatkaa terveyden tiellä – Studio55.fi-sivujen päivitys lakkaa

  • 02.03.201706:15
    Syöpä

    Jo viiden kilon ylipaino voi nostaa syöpäriskiä puolella

  • 01.03.201719:30
    Studio55

    Syöpäpotilaan hiustenlähtö vähenee tutkitusti tällä keinolla

  • 01.03.201706:15
    Studio55

    Viisi merkkiä siitä, että olet pitkäkestoisessa parisuhteessa