Laura pelasti 26-vuotiaan kissavanhuksen Facebook-päivityksen nähtyään: "Tiesin, ettei minun olisi mahdollista jättää sitä"

0:44

Kypsään ikään ehtinyt Thomas-kissa menetti isäntänsä 26-vuotiaana. Laitoselämä uhkasi, kunnes Facebook-ilmoitus herätti nuoren naisen myötätunnon, kertovat muun muassa yhdysvaltalaismediat Fox News ja The Dodo.

Perhe luuli hurrikaanin vieneen rakkaan lemmikkikissansa mennessään. Vuosien jälkeen tapahtui kuitenkin jotain, mitä voi luonnehtia jopa ihmeeksi. Kuuntele uskomaton tarina yllä olevalta videolta.

Kissavanhus, 26-vuotias Thomas, joutui yhdysvaltalaisen Baltimoren eläinsuojelukeskukseen, kun lemmikin omistaja ei enää pystynyt pitämään kissastaan huolta. Kypsään ikään ehtinyttä Thomas-kissaa uhkasi laitoselämä, kunnes kuolema korjaisi – vanhoille lemmikeille kun on hankala löytää ottajia.

Toisin kuitenkin kävi. Kun Laura Cassiday näki eläinsuojelukeskuksen Facebook-päivityksen Thomasista, hän tiesi hetimmiten, että kissalle oli löytynyt uusi koti.

– Nähtyäni luvun 26 tiesin, ettei minun olisi mahdollista jättää kissaa eläinsuojelukeskukseen, kertoo Laura Fox News -uutiskanavalle.

Vanhukset tarvitsevat apua nuoria enemmän


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Thomas-vanhuksella on lukuisia terveysongelmia, eikä Laura ole varma, kuinka kauan kissalla on elinaikaa. Tavallisesti lemmikkikissat elävät noin 14–20-vuotiaiksi.

Laura on vakaasti sitä mieltä, että karvainen sisupakkaus ansaitsee viimeisinä vuosinaan pysyvyyttä ja perheen.

– Jos aiot adoptoida kissan, anna vanhemmille yksilöille toinen mahdollisuus. Ne tarvitsevat sitä paljon enemmän kuin kissanpennut, Laura kertoo The Dodolle.

Thomas on osoittautunut varsinaiseksi unelmalemmikiksi. Vanhus makoilee pedissään ja ottaa elämänsä ehtoopuolen rauhallisesti.

***

1:24

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja