Koira syöksyi halaamaan vastaan tassutellutta kaveriaan – pian kaksikon suloinen "salaisuus" selvisi: "Oli uskomatonta, että ne muistivat toisensa"

Astronautti palasi kotiin vietettyään 328 päivää – paluuta odottanut koira repesi liitoksistaan 0:59
Astronautin koira sekosi onnesta, kun omistaja palasi kotiin komennukselta!

Dave oli koiransa kanssa ulkona, kun vastaan tuli toinen samanrotuinen koira. Lemmikkien rakkaus toisiaan kohtaan sulatti sydämet – ja syystä!

Monty-koiran lenkki sai ihastuttavan käänteen, kun se kohtasi tuttavan menneisyydestään. Libby Pincher jakoi Twitterissä isänsä kertoman, ihanan ihastuttavan tarinan.

Ryntäsi tapaamaan vastaantulijaa 

Libbyn isän ystävä, Dave, oli koiransa kanssa ulkona, kun kaksikkoa oli tullut vastaan Montyn rotuinen koira. Välittömästi Monty oli innostunut: se oli rynnännyt tapaamaan toista koiraa, hyppinyt sitä vasten ja "halannut" sitä tassuillaan.

– Pariskunta käveli Davea vastaan ja heillä oli valkoinen verso hänen koirastaan. Kävi ilmi, että koirat ovat veli ja sisko samasta pesueesta, Libbyn isä kuvailee.

Koirat halaamassa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä

Erossa jo lähes vuoden

Se, voivatko koirat muistaa perheenjäseniään, jakaa tutkijoiden mielipiteet. Montyn ja sen Rosie-siskon tapaaminen kuitenkin kosketti satoja tuhansia ihmisiä, jotka ryntäsivät ihailemaan kuvaa toisiaan tervehtivistä koirista.

– Niitä oli kuusi, mutta Monty ja Rosie olivat aina yhdessä, Rosien omistaja Susan Killip kuvaili pentuetta The Dodon haastattelussa.

Monty ja Rosie olivat olleet erossa jo lähes vuoden. Susanin mukaan Monty adoptoitiin läheiseen kylään, eivätkä koirat enää sen jälkeen tavanneet toisiaan. Lopulta keväällä 2020 ne kuitenkin kohtasivat toisensa sattumanvaraisesti kadulla. Koirat tunnistivat toisensa välittömästi.

– Se oli ihastuttavaa, molemmat vain hyppivät ja halailivat toisiaan. Oli uskomatonta, että ne muistivat toisensa, vaikka eivät ole tavanneet kymmeneen kuukauteen, Susan sanoo.

Aikovat tavata jatkossakin

Susan on luvannut pitää yhteyttä Daveen ja Montyyn, vaikka koronakevät onkin vaikeuttanut tapaamisia.

– Kun kaikki tämä on ohi, teemme koiralenkkejä yhdessä, hän lupaa.

Lue myös:

    Uusimmat