Mainos

Koira kävi naiseen kiinni metrossa – silminnäkijän mukaan nainen kiisteli omistajan kanssa saako koira istua metron penkillä vai ei

1:50

New Yorkin poliisi tutkii tapausta, jossa koira hyökkäsi naisen kimppuun metrossa. Tapaus tallentui myös matkustajan videolle.

Tapahtuman videoineen matkustajan mukaan nainen alkoi kinastella koiran omistajan kanssa siitä, saako koira istua metron penkillä vai ei.

– Koira hyppi hänen päälleen, nainen perääntyi ja sitten koira otti kiinni hänen kengästään eikä päästänyt irti, silminnäkijä kertoi CNN:lle.

Tapaus on saanut metroliikenteestä vastaavan MTA:n toimitusjohtajan tuohtuneeksi.

– Ei ole mitään syytä maailmassa sille, että koira sai tulla metroon saatika sille, että se hyökkäsi matkustajan kimppuun, Joseph Lhota kommentoi.

MTA:n säätöjen mukaan eläimiä ei saa tuoda julkiseen liikenteeseen, ellei kyseessä ole hihnassa oleva opaskoira tai eläin, joka mahtuu kantolaatikkoon.

Poliisi ja paikallinen liikennöitsijä ovat vastuussa säännön noudattamisen valvonnasta. Mikäli poliisi näkee eläimen julkisissa sääntöjen vastaisesti, tälle voidaan määrätä 25 dollarin sakko.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.