Kohuvalmentajalta raju ryöpsähdys MM-luotseille: "Suurinta osaa joukkueista luotsaa avuttomat jämäkoutsit"

6:04
Videolla Tulosruudun tuoreimmat urheilu-uutiset.

Hollantilainen jalkapallovalmentaja Raymond Verheijen on kritisoinut voimakkaasti paraikaa käynnissä olevien jalkapallon naisten MM-kilpailujen tasoa. Hän erityisesti lataa kovaa tekstiä maajoukkueiden päävalmentajille.

Verheijen avautui Twitterissä näkemästään.

– Tähän mennessä olisi ollut parempi, jos MM-kilpailut olisivat pelattu suljettujen verhojen takana. Pelin taso on karmeaa. Se on kuin katsoisi nurmikon kasvamista. Yksi syy siihen on se, että suurinta osaa joukkueista luotsaa avuttomat jämävalmentajat miesten puolelta sen sijaan, että siellä olisi parhaimmat naisvalmentajat, Verheijen sanoo.

Englannin päävalmentaja ja entinen huippujalkapalloilija Phil Neville vastasi lehdistötilaisuudessa hollantilaisen antamaan ryöpsähdykseen.

– Hän on hyökännyt Sir Alex Fergusonin, Arsene Wengerin, Mauricio Pochettinon ja Jürgen Kloppin kimppuun. Kaikki maailman huippuvalmentajat ovat joutuneet kestämään hänen antamaa kritiikkiä, Neville sanoo.

Neville totesi myös, että uskoo hollantilaisen viitanneen häneen, kun puhui jämävalmentajista. Hän sanoi, että se ei ole vaikuttanut omaan työskentelyyn.

– Hän sotii kirjoituspöydän kautta. Hän istuu ja puhuu jalkapallosta, mutta häntä ei nähdä tekemässä työtä huipputasolla jalkapallon parissa. Raymond, mene ja etsi itsellesi töitä. Mene ja voita Mestarien liiga, mene ja voita Valioliiga. Sitä he tekevät, joiden päälle hän hyökkää. Tämän takia hänellä on muna nimensä vieressä Twitterissä, Neville päätti.

Verheijen on käynyt läpi valmennusurallaan neljät miesten MM- sekä viidet EM-kilpailut. Hän on ollut mukana Hollannin, Etelä-Korean sekä Venäjän joukkueiden mukana. Seuratasolla Verheijen on työskennellyt muun muassa Barcelonan, Chelsean ja Manchester Cityn kanssa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja