Hittitubettajien kohuttu nyrkkeilyottelu päättyi ratkaisemattomaan – fanit raivostuivat

Pekka Mäki: Edis Tatlin tavoite on yhä maailmanmestaruudessa 7:10

Kaksi hittitubettajaa, brittiläinen KSI ja yhdysvaltalainen Logan Paul iskivät lauantaina nyrkein yhteen kohutussa ottelussa Manchesterissa. YouTube-kilpailijoiden ottelu päättyi ratkaisemattomaan, ja fanit raivostuivat.

Video: Valmentaja Pekka Mäki kommentoi suomalaisnyrkkeilijä Edis Tatlin tulevaisuutta.

Tubettajat ottelivat kuusi erää, joista ensimmäisissä erissä Paul oli raporttien mukaan hallitsevampi, mutta jälkimmäisissä KSI oli edellä. Kumpikin piti itseään taiston päätyttyä voittajana.

Tuomareista kaksi päätyi tasapisteisiin ja yksi sai pisteellä KSI:n voittajaksi. Koska enemmistö oli tasapelin kannalla, ottelu julistettiin ratkaisemattomaksi.

Yleisö buuasi päätökselle areenalla villisti. Molemmat tubettajat olivat puolestaan vaatimassa uusintaottelua. Toisesta ottelusta on tosin jo etukäteen sovittu: se on määrä käydä ensi helmikuussa Yhdysvalloissa.

Ottelua seurasi paikan päällä Manchester Arenalla arvioiden mukaan 15 000–21 000 katsojaa. Monet huusivat "refund", eli vaativat rahat takaisin pääsylipuista, jotka olivat maksaneet jopa satoja euroja. Sosiaalisessa mediassa on viljelty tiuhaan epäilyksiä, että ratkaisemattomasta tuloksesta oli sovittu etukäteen.

Ottelua pystyi seuraamaan myös maksullisena YouTubesta 8,30 euron hintaan. YouTubessa katsojia oli brittilehti Independentin mukaan 800 000, ja lisäksi ottelua katsoi laittomista striimeistä arviolta puoli miljoonaa katsojaa.

KSI:llä on YouTubessa 19,4 miljoonaa tilaajaa, Paulilla 18,2 miljoonaa.

Lue myös:

    Uusimmat