Kohunyrkkeilijä Tyson Fury sai bannit Wikipediasta – peukaloi kilpailijansa sivua!

Klitshkon polvet notkuvat 0:55

Kohunyrkkeilijä Tyson Fury kertoo saaneensa estot tietosanakirja Wikipediasta peukaloituaan takavuosien kilpakumppaninsa Vladimir Klitshkon sivua.

Videolla tunnelmia Tyson Furyn ja Vladimir Klitshkon välisestä MM-ottelusta marraskuussa 2015.

Britti Fury nappasi kolme vuotta sitten pistevoiton raskaan sarjan MM-titteliottelussa ukrainalaista Klitshkoa vastaan. Fury kertoo peukaloineensa Klitshkon Wikipedia-sivua tätä ottelua ennen – osana henkistä sodankäyntiä.

– Tein sen, koska halusin osoittaa, että kuka tahansa voi kirjoittaa tuollaiselle julkiselle sivustolle mitä tahansa. Jos haluat mennä muokkaamaan minun profiiliani, voit tehdä sen, Fury sanoi BT Sportille, ja paljasti saaneensa tapauksesta Wikipedian muokkaamiseen estot.

Muun muassa päihdeongelmistaan avoimesti kertonut Fury jätti nyrkkeilykehät Klitsko-voiton jälkeen, mutta palasi rinkiin tänä vuonna. Furyn mukaan joku on silti edelleen muokkaillut hänen Wikipedia-sivuaan siihen muotoon, että hän olisi lopettanut. Tähän nyrkkeilytähti on joutunut puuttumaan.

– Muutan toistuvasti sen niin, että olen aktiivi(nyrkkeilijä) ja joku toinen muuttaa sen niin, että olen lopettanut. Joku selkeästi haluaa, että olisin lopettanut.

Fury kohtaa seuraavaksi joulukuun alussa yhdysvaltalaisen Deontay Wilderin WBC-liiton titteliottelussa. Furylta kysyttiin, uskooko hän, että hänen sivunsa muokkaaja tulee Alabamasta – siis Wilderin kotiosavaltiosta.

– Se saattaa tulla jostain päin Lontoota, Fury vastasi ja viittasi brittimaanmieheensä, nyrkkeilyviholliseensa Anthony Joshuaan.

Lue myös:

    Uusimmat