Kohun keskellä vellovan NHL-tähden isän käytös suututti häirinnän kohteeksi joutuneen naisvartijan – "Tavoitteeni on näyttää hänelle"

NHL-joukkue Toronto Maple Leafsin supertähti Auston Matthewson syytettynä häiriökäyttäytymisestä. Syytteen takana oleva Fayola Dozithee haluaa viedä asian eteenpäin Matthewsin perheen vähättelevän käytöksen vuoksi.

Matthews oli viettämässä kavereidensa kanssa iltaa 26. toukokuuta kotikaupungissaan Scottsdalessa Arizonassa. Vartijana työskentelevä Dozithee oli omien sanojensa mukaan istunut autossaan paperitöiden parissa, kun seurueen jäsenet yrittivät avata auton ovea Matthewsin asunnon edustalla.

Poliisiraportin mukaan Dozithee läksytti päihtyneeksi epäilemäänsä seuruetta, mutta Matthews pudotti yllättäen housunsa ja tarttui pakaroihinsa pitäen alushousut kuitenkin jalassaan.

Dozitheen ei ollut tarkoitus ilmoittaa asiasta poliisille, mutta tähtipelaajan isä Brian Matthewsin vähättelevä käytös sai hänet muuttamaan mieltään. Isä Matthews kielsi poikansa toimineen Dozitheen kertomalla tavalla.

– Nyt minun tavoitteeni on näyttää hänelle, että sinun poikasi todella teki tämän, Dozithee sanoo poliisin raportin mukaan.

Lähde: TSN

Lue myös:

    Uusimmat