Kohukaunotar Jasmin Mäntylä katuu rakkaustatuointiaan – "Jokainen mokaa joskus"

Jasmin Mäntylä kirjoittaa blogissaan haluavansa entiseen mieheensä viittaavan tatuoinnin peittoon.

Brittimiehestään Dennis Bramleystä , 65, eronnut ja uuden rakkauden jo löytänyt Jasmin Mäntylä, 33, avautuu blogissaan rakkaustatuoinnistaan.

Mäntylä kirjoittaa katuvansa tatuointia.

– Siis tatuointia, jonka otin tulevan ex-puolisoni, eli Denniksen ”kunniaksi”. D-kirjain vasemmassa ranteessani ei tunnu kovin sopivaltakaan, kun olen parisuhteessa toisen kanssa, Jasmin pohtii.

– Dennis taas otti tuolloin J-kirjaimen minun nimeni mukaan omaan ranteeseensa. Toivottavasti sekin poistuu… Emme ole pariskunta, joten itse ainakin haluan eroon kaikesta entiseen viittaavasta. Kaikki sellainen tuntuu ainoastaan ahdistavalta.

Mäntylä ei halua kuitenkaan poistattaa kyseistä tatuointia.

– Haluan jonkun uuden kuvan sen tilalle. Ja ei, se ei tule olemaan uuden mieheni nimi tai muuta sellaista… Jokainen mokaa joskus, mutta mokista kuuluu oppia!

Jasmin kirjoittaa blogitekstissä myös uudesta onnestaan.

– En yhäkään voi uskoa onneani. Tiedän kyllä, että virallisesti olen naimisissa toisen kanssa, mutta olo ei tunnu siltä. Mikään ei tunnu siltä, enkä anna sen asian haitata meidän elämäämme. Minulla on uusi elämä ja uusi rakas, that’s it.

Parhaillaan Australiassa uuden rakkaansa luona oleva Mäntylä julkaisi Instagram-tilillään kuvan kultansa hänelle suunnittelemasta uudesta tatuoinnista.

– Hirveän sööttiä, kun rakas suunnittelee jotain Australiasta kertovaa tatuointia minun oikeaan hartiaani... Kiitos vaan, mutta taidan jättää välistä, Mäntylä kirjoittaa kuvan yhteydessä.


Lue myös:

    Uusimmat