Paljastus sisäpiiristä – Hugh Hefner heitti arkullisen yksityisiä seksinauhoja mereen ennen kuolemaansa: "Hän ei halunnut pilata kenenkään elämää"

1:30

Hugh Hefner tuhosi liudan yksityistä materiaalia kartanonsa tapahtumista sen pelossa, että niiden leviäminen voisi vahingoittaa jotakuta. 

VIDEO: Playboy-lehden perustaja Hugh Hefner on kuollut

Playboy-lehden perustaja Hugh Hefnerin lähipiiri kertoo miehen heittäneen mereen arkullisen seksinauhoja ennen kuolemaansa. Hefner halusi tuhota todisteet suurimmista ja kuuluisimmista valloituksistaan sen pelossa, että ne paljastuisivat jonain päivänä medialle. 

Hefner kuoli 91-vuotiaana syyskuussa 2017.  

Hefnerin henkilökohtaista omaisuutta huutokaupataan myöhemmin tässä kuussa. Esineiden joukossa on muun muassa Hefnerin kustomoitu piippu sekä aamutakki. Mies halusi kuitenkin varmistaa, ettei hänen likaisimpia salaisuuksiaan tultaisi koskaan löytämään. 

Page Six -julkaisun mukaan Hefner keräsi ennen kuolemaansa kokoon piilotetun seksivideokokoelmansa, K18-valokuvia sekä intiimejä viestejä eri supertähdiltä. 

Hefner lukitsi kaikki kustomoituun arkkuun, joka oli vuorattu sementillä ja käski henkilökuntaansa heittämään sen mereen. 

Miehen luotetun Playboy-kartanon pääturvamiehen Joe Piastron uskotaan valvoneen tätä toimenpidettä. 

– Hugh oli kauhuissaan, että maailma saisi tietää kaiken hänen menneisyydestään. Hän oli pitänyt muistojen aarrearkkua kaikista näistä kauniista naisista, joita hän tapaili 1950-luvulta 1990-luvulle, Hefnerin lähipiirin lähde kertoo.  

– Hän jakoi vain muutamia tarinoita apureilleen, mutta piti henkilökohtaiset esineet ajastaan näiden kauniiden kuuluisuuksien kanssa salaisuutenaan. 

Lähipiirin mukaan Hefnerin kokoelmaan kuului muun muassa videonauhoja, joissa oli kuvattuna 1970-luvulla tapahtuneita orgioita. Lähde kertoo, että nauhoilla esiintyy myös joitakin kuuluisia miestähtie, joiden paljastuminen olisi aiheuttanut valtavan skandaalin. 

Hefnerin huoli materiaalin paljastumisesta alkoi, kun Pamela Anderson julkaisi seksivideonsa, jossa esiintyivät Brett Michaels ja myöhemmin Tommy Lee.

– Hän päätti, että Joen täytyisi mennä keskelle merta ja upottaa arkku sinne. 

– Hugh selitti, ettei hän halunnut pilata kenenkään elämää, avioliittoa tai uraa sen takia, mitä hänellä oli hallussaan. Joe teki sen, eikä koskaan kertonut kellekään. 

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja