Mainos

Kohti SuomiAreenaa: Mervi Kallio ei juuri lomaile - toimittaja, lentoemäntä ja tv-kanavan juontaja

Kesän kuumimman ja suurimman keskustelutapahtuman SuomiAreenan päivänpolttavaa ohjelmistoa voi tänä vuonna ensi kertaa seurata omalta televisiokanavalta. Vajaan viikon ajan pyörivän kanavan ääneksi ja kasvoksi nousee MTV Sportista tuttu Mervi Kallio.

Mervi Kallio tekee tunnustuksen: hän ei ole koskaan ennen käynyt Porissa SuomiAreenassa.

SuomiAreenaTV

 •  SuomiAreenan keskusteluja voi ensi seurata kertaa myös oman televisiokanavan välityksellä.
 • Lähetyksiä tehdään maanantaista perjantaihin
 • Lähetys alkaa aamuseitsemältä ja kestää kymmenen uutisten loppuun
 • SuomiAreenaTV:n alustava ohjelmakartta kertoo, mistä keskustellaan
 • SuomiAreenaTV löytyy DNA:n kaapeliverkossa kanavapaikalta 265 ja antenniverkossa paikalta 41
 • DNA:n kaapeliverkossa on 40 % kaikista Suomen kaapelitalouksista ja antennitelevisioverkko kattaa 85 % maan antennitalouksista

Myös uutisten ja ajankohtaisjuttujen maailma on naiselle ennestään tuntematonta työmaata. Nyt edessä on maanantaista perjantaihin kestävä juontourakka. SuomiAreenassa puhutaan muun muassa koulutuksesta, kulttuurista ja RKP:n oppositiopolitiikasta. Mervi Kallio juontaa keskusteluja SuomiAreenaTV:ssä.

– Olen tutustunut aiheisiin, seurannut ajankohtaisia juttuja, seurannut laajasti sitä, mitä tapahtuu. Se on oikeastaan ainoa tapa valmistautua.

"Kuin aikuisten leirikoulu"

Kun SuomiAreenan alkuun on enää muutama päivä, tunnelma on odottava. Kallio uskoo, että viikosta tulee työläs mutta mukava.

– Kokemuksena se on vähän kuin aikuisten leirikoulu. Tehdään yhdessä ja painetaan pitkää päivää. Se on työlästä mutta äärettömän hauskaa. Tämä on joukkuepeliä. Vähän samanlainen tunnelma, kun meillä oli viime keväänä Tshekissä jääkiekon MM-kisoissa, missä oltiin paikan päällä kolme viikkoa.

Mervi Kallion kesä hujahtaa enimmäkseen työn merkeissä. Vaikka tv-töissä hurahtaa tunti jos toinenkin, ei sekään riitä: Kallio työskentelee yhä myös Finnairin lentoemäntänä. Kesälomaa ei tänä vuonna juuri ole.

– Ainoa vapaa, mikä minulla on kesällä ollut, osui Wimbletonin tennisturnaukseen. Olin mieheni kanssa katsomassa Jarkko Niemisen peliä Lleyton Hewittiä vastaan. Tunnelma oli huikea!

Porin visiitiltä Kalliolle on yksi toive töiden lisäksi: jazz.

– Ehkä menen perjantaina jazzeille katsomaan Emeli Sandén konsertin, jos se onnistuu töiden puolesta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.