Mainos

SuomiAreena tulee suurempana kuin koskaan – tapahtumalle oma tv-kanava!

Kesän suurimpana, yleisölle avoimena keskustelutapahtumana paikkansa vakiinnuttanut SuomiAreena on ensi kesänä isompi tapahtuma kuin koskaan aiemmin.

MTV:n ja Porin kaupungin järjestämä SuomiAreena järjestetään jo kymmenettä kertaa. Tänä vuonna tapahtuma on Porissa 13.-17.7.

SuomiAreena-viikolla on luvassa noin 160 tilaisuutta sekä noin 200 tuntia ohjelmia niin verkossa, radiossa, MTV3-kanavalla kuin uudella SuomiAreenaTV-kanavallakin.

– SuomiAreena kasvatti viime vuonna kävijämääriään kolmanneksella, tilaisuuksissa keskusteluja kuunteli jo 30 000 ihmistä. Järjestäjänä odotamme, että mielenkiinto tapahtumaan vain kasvaa. Tällaisia avoimia ja näin laajoja keskustelufoorumeja päättäjien ja kansalaisten kohtaamiseen ei ole muualla, MTV Uutisten vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila kertoo.

SuomiAreena Porissa 13.-17.7.

MTV3-kanavalla SuomiAreenan antimia nähdään Poriin rantautuvassa Huomenta Suomessa ja Studio55.fi-lähetyksessä klo 7.00-9.30 sekä SuomiAreena Special –ohjelmassa klo 19.30-21.00. 

Lisäksi SuomiAreenalta lähetetään puoluejohtajien tentti ke 15.7. ja entisten puheenjohtajien keskustelu ti 14.7. 

Myös Radio Nova on paikan päällä ja vahvasti SuomiAreena-tunnelmissa.

SuomiAreenasta keskustellaan jo nyt sosiaalisessa mediassa tunnuksella #suomiareena.

Yleisöennätys voi rikkoutua jälleen ensi kesänä, kun pääteemana on opetus ja kulttuuri. 

SuomiAreenaTV tuo keskustelut koteihin

SuomiAreenan keskusteluja voi seurata paitsi paikan päällä, niin nyt ensi kertaa myös oman televisiokanavan välityksellä.

Kanava pyörii SuomiAreena-viikon ajan maanantaiaamusta perjantai-iltaan. Sen jakelusta vastaa DNA. Kanava välittää Porissa käytävät keskustelut lähes maanlaajuisessa antenniverkossa sekä noin 600 000 DNA:n kaapeliasiakkaalle.

Lisäksi kanavaa voi seurata DNA Welho MatkaTV:stä.

– Meillä on erittäin kattava tv-jakelu ja päätimme tarjota MTV:lle mahdollisuuden hyödyntää tätä. Siten ensi kesänä SuomiAreena avautuu kaikkien suomalaisten seurattavaksi television välityksellä entistä laajemmin, DNA:n viestintäjohtaja Vilhelmiina Wahlbeck sanoo.

- Haluamme tänä vuonna koota kaikki mielenkiintoisimmat keskustelut myös helposti katsottaviksi antenniin, kaapeliin ja DNA:n matka-tv-palveluun, kertoo MTV uutisten toimituspäällikkö Jussi Eronen.

SuomiAreenaTV:n kanavapaikat julkistetaan myöhemmin keväällä.

Tämän lisäksi SuomiAreenan keskusteluita lähetetään myös verkon, radion ja MTV3-kanavan kautta. Verkossa MTV.fi ja SuomiAreena.fi välittävät vajaat 200 tuntia suoraa nettilähetystä sekä keskustelutaltiointeja Porista. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.