Kohahduttaako Angelina Jolie Oscareissa iltapuvullaan?

Näyttelijä Angelina Jolie on saanut hurjasti huomiota joka vuosi Oscar-gaalaan valitsemiensa iltapukujen ansiosta. Valitseeko Jolie tänä vuonna ylleen iltapuvun, joka nousee illan puheenaiheeksi?


Kerta toisensa jälkeen upeilla asuillaan punaisella matolla katseita kääntänyt näyttelijä Angelina Jolie, 37, on nähty vuosien saatossa Oscar-gaalassa mitä upeammissa iltapuvuissa – ja kerran jopa hämmästyttävässä housupuvussa. Näyttelijätär saapunee Oscar-gaalaan tänäkin vuonna, mutta mitä uskalias näyttelijä valitsee ylleen?

Jolien yllä on nähty Oscar-gaalassa useaan otteeseen mustaa. Viime vuonna näyttelijätär keräsi huomiota mustalla iltapuvullaan, jonka katseenvangitsijana toimi huikea halkio, joka paljasti näyttelijättären säären rohkeasti. Ylpeänä säärtään asussaan myös vilauttanut näyttävä kaunotar viihtyi kameroiden edessä ja näytti nauttivan uskaliaan asunsa herättämästä huomiosta.

Jolie on vuosien saatossa luottanut klassisiin iltapukumalleihin valitessaan vuoden arvostetuimpaan gaalaan asua: tähti on nähty niin perinteisessä olkaimettomassa leningissä kuin pitkähihaisessakin iltapuvussa. Näyttelijättären yllä nähdyille asuille yhteistä on myös se, että hän on valinnut kerta toisensa jälkeen gaalaan leninkejä, joiden helma laskeutuu erityisen hyvin. Pöyhkeitä helmoja ei Jolien yllä Oscar-gaalassa olla nähty.

Angelina Jolie on valinnut Oscar-gaalaan ylleen kahteen kertaan myös valkoista. Vuonna 2004 Jolie edusti gaalassa kauniisti laskeutuvassa valkoisessa iltapuvussa, jonka syvään uurrettu kaula-aukko teki oikeutta näyttelijättären upealle vartalolle. Vuonna 2001 Jolien yllä nähtiin näyttävien juhlavieraiden iltapukujen joukossa silmiin pistänyt housupuku, joka kaikessa yksinkertaisuudessaan oli tähden yllä upea näky.

Mikäli ennusmerkit pitävät paikkansa ja Jolie pitää kiinni hänelle luontevimmasta tyylistä, ei häntä tulla näkemään gaalassa ainakaan kovin värikkäässä iltapuvussa. Jää nähtäväksi, turvautuuko näyttelijätär tähänastisten tottumustensa mukaisesti jälleen mustaan tai valkoiseen.

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja