Koditon mies auttoi neitoa pulassa – nainen teki uskomattoman vastapalveluksen

Brittinainen päätti kerätä rahaa joukkorahoituksen avulla häntä auttaneelle kodittomalle miehelle. Keräys onnistui yli odotusten.

Kun eräs brittinainen myöhästyi illan viimeisestä junasta, ilmestyi apu odottamattomalta taholta. Lontoossa iltaa viettämässä ollut Nicole Sedgebeer oli itkun partaalla, sillä seuraava juna oli lähdössä vasta seuraavana aamuna.

Silloin avuksi saapui Mark Collins, koditon mies, joka kertoi vievänsä naisen avoinna olevaan kahvilaan, sillä ulkona olisi liian vaarallista. Mark palasi myös aamulla paikalle saattamaan Sedgebeerin aamujunaan.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sedgebeer halusi korvata tapahtuneen Markille ja päätti kerätä joukkorahoituksen avulla rahaa uudelle ystävälleen. Keräys on tuottanut jo tuhansia puntia. 

Sedgebeer kävi ITN Newsin haastattelussa kertomassa, kuinka kiitollinen oli Markin avusta, ja miksi hän halusi korvata sen hänelle. Myös Mark esiintyi ohjelmassa. Mark on iloinen tapahtuneen kodittomuudelle herättämästä huomiosta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kolmen lapsen isä Mark kertoo toimineensa niin kuin toimi, sillä hän toivoisi vastaavaa käytöstä muiltakin ihmisiltä.

– Toivoisin, että joku tekisi näin minunkin tyttärelleni. Jos ei tekisi, olisin pettynyt ihmiskuntaan. Sillä ei ole väliä, että asun kadulla, se ei tee minusta yhtään vähemmän ihmistä, Mark sanoo.

Lähde: Mashable

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja