Mainos

Viimeisestä junasta myöhästynyt nainen oli sortua epätoivoon – apu saapui odottamattomalta taholta

Brittinaisen päivitys häntä auttaneesta kodittomasta keräsi suuren suosion.

Lontoossa iltaa viettämässä ollut Nicole Sedgebeer myöhästyi viimeisestä junasta Milton Keynesiin. Koska seuraava juna oli lähdössä vasta seuraavana aamuna, ymmärsi Sedgebeer, että hänellä ei olisi kattoa pään päällä koko yönä.

Sedgebeerin suositusta Facebook-päivityksestä käy ilmi, että juuri kun hän oli puhkeamassa itkuun, hän tapasi Markin. Kodittoman miehen, joka kertoi vievänsä tämän avoinna olevaan kahvilaan, sillä ulkona olisi liian vaarallista.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Toivon, että tämä tarina saa ihmiset katsomaan kahdesti kodittoman nähdessään, Sedgebeer kannustaa jo yli 13 000 jakoa keränneessä päivityksessään.

Vietyään naisen turvaan Mark sanoi menevänsä hakemaan makuupussinsa turvaan, mutta tulevansa aamuviideltä takaisin saattamaan uuden ystävänsä asemalle. Sedgebeer kirjoittaa, että ei suhtautunut lupaukseen kovin luottavaisin mielin.

– Kello oli yli viisi, eikä häntä näkynyt. Kulkiessani kulman ympäri koditon ystäväni Mark juoksi katua pitkin minua kohti. Hän ei vain saapunut paikalle, vaan hän oli joutunut kulkemaan bussilla hakeakseen minut. Tämä mies, jonka katsetta olisin luultavasti vältellyt hänen pyytäessään kolikoita, muutti negatiivisen tapahtuman silmiä avaavimmaksi tapahtumaksi elämässäni. Mark, olet erityinen mies, en enää koskaan suhtaudu alentuvasti kodittomia kohtaan. Tämä oli myös hänen ensimmäinen selfiensä koskaan!

Sedgebeer kertoi vielä kommenttikentässä, että kysyttyään Markilta, miksi hän teki sen, tämä oli vastannut: "On isän velvollisuus saada toisen miehen tytär turvallisesti kotiin."

Lähde: Mashable

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.