Kivikova kiinnitys – maailmanmestarivalmentaja Rikard Grönborg liittyy C Moren MM-kiekkotiimiin

Jääkiekon MM-kotikisojen lähetyksiin saadaan lisänäkemystä, kun juuri Tapparan päävalmentajaksi nimetty Rikard Grönborg liittyy uutena jäsenenä MTV:n ja C Moren asiantuntijakaartiin. Mukana on myös uransa juuri päättänyt Petri Kontiola.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

C Moren kiekkotiimi on valmiina tasan viikon päästä käynnistyviin jääkiekon MM-kotikisoihin.

Urakka on iso, sillä reilun kahden viikon aikana edessä on 64 ottelua, joista yli 20 esitetään C Moressa pitkän ottelustudion kera.

Suomi-kiekon konkareista koostuvaan asiantuntijaryhmään liittyy vielä kaksi nimekästä kiekkopersoonaa, kun Grönborg ja Kontiola astuvat mukaan.

Torstaina Tapparan päävalmentajaksi vahvistettu Rikard Grönborg ottaa keväällä tuntumaa uuteen kotihalliinsa C Moren asiantuntijan roolissa. Ruotsalainen mestarivalmentaja tuntee MM-kiekon läpikotaisin. Taskussa on kaksi maailmanmestaruutta Ruotsin päävalmentajana vuosilta 2017 ja 2018.

– Jääkiekon MM-kisat ovat ympäri Euroopan kiekkokansan vuoden kohokohta. Itselläni on alkamassa erilainen MM-kisakokemus uudessa roolissa – valmentajan sijaan katsojana ja asiantuntijana. Toivon, että pystyn värittämään katsojille myös, mitä valmentajan päässä liikkuu penkin takana ja pukuhuoneessa, Grönborg sanoo.

Grönborg nähdään Ruotsin avausottelussa viikon päästä perjantaina, Suomi–Ruotsi-pelissä ja muutamissa muissa suorissa C Moren ottelulähetyksissä. Grönborg on kisojen aikana myös Mestareiden pöydän keskusteluissa C Moren muiden asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi hän avaa läpi turnauksen näkemyksiään kisojen tapahtumista ja tähdistä useissa eri ohjelmissa.

Toinen vahvistus kiekkotiimissa on pari viikkoa sitten pitkän ja menestyksekkään pelaajauransa Ilveksen paidassa päättänyt Petri Kontiola. Urallaan kolme MM-hopeaa Leijonien paidassa voittanut Kontiola on tuttu jo viime kevään MM-lähetyksistä.

C Moren yhdeksänhenkiseen asiantuntijaryhmään kuuluvat lisäksi jo aiemmin julkistetut Sami Kapanen, Olli Jokinen, Karri Kivi, Lasse Kukkonen, Tero Lehterä, Niklas Bäckström ja Janne Pesonen


Lue myös:

    Uusimmat