Kiti Kokkonen säväytti yllättävällä hiustyylillä: "Tulee mieleen Ihmeperheestä Edna"

Kiti Kokkonen hämmästytti someseuraajiaan muuttuneella tyylillään.

Näyttelijä Kiti Kokkonen postasi Instagram-tililleen kuvan, jossa hän esiintyy normaalista tyylistään eroavassa lookissa.

Suomalaiset ovat tottuneet näkemään suosikkinäyttelijän punaisessa kuontalossa, mutta uudessa kuvassaan Kokkosen hiustyyli on muuttunut ruskeaksi polkkamalliseksi tukaksi. Päässään hänellä on suurisankaiset, ruskeat silmälasit.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Näin syksyn tullen, kun muuallakin uutisoidaan leikkauksista niin uutisoin minäkin uudesta freshistä leikkauksesta. Piristi kummasti, Kokkonen kirjoittaa uutta tyyliään esittelevän kuvansa yhteydessä.

Tukkamuutos ei kuitenkaan ole mennyt läpi suurimmalle osalle Kokkosen seuraajista. Moni arvelee uuden kampauksen olevan peruukki.

– Miten se punainen hiuspehko mahtui tuonne peruukin alle? eräs seuraaja ihmettelee.

Kokkosen uutta tyyliä on verrattu Disneyn ja Pixarin Ihmeperhe -elokuvan muotisuunnittelija Ednaan, sekä Pilvi Hämäläisen vuonna 2017 Putous-ohjelmassa esittämään Aina Inkeri Ankeinen -sketsihahmoon.

– Ihana! Ihan tulee mieleen Ihmeperheestä Edna, maailman paras muotisuunnittelija, yksi kommentoija hehkuttaa.

– Aina Inkeri Ankeinen, toinen toteaa.

Kokkonen kisaa parhaillaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa parinaan tanssinopettaja Marko Keränen.

Tulevassa jaksossa tähtioppilaat vaihtavat keskenään pareja, ja näin ollen Kokkonen valtaa sunnuntaina parketin tanssinopettaja Aleksi Seppäsen kanssa. Normaalisti Seppäsen tähtioppilaana tanssii somevaikuttajana ja kirjailijana tunnettu Sita Salminen.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat