Kiti Kokkonen nähdään tulevassa Putous Allstars -jaksossa erikoisessa roolissa: "Tulen esittämään yhtä tosi kyseenalaista henkilöä"

7:03
Kiti Kokkosen rakastettu sketsihahmo Tanhupallo teki odotetun paluun Putous Allstarsin ensimmäisessä jaksossa.

Kiti Kokkonen iloitsee siitä, että saa olla mukana tuomassa iloa ja viihdettä suomalaisten lauantai-iltoihin erikoisessa ja vaikeassa maailmantilanteessa.

Näyttelijä Kiti Kokkonen ihastuttaa toistamiseen Putous Allstarsin sinisessä paidassa tulevana lauantaina. Kokkonen paljastaa, että ohjelman kolmannessa jaksossa häneltä tullaan näkemään roolisuoritus, jossa hän tulkitsee jossain päin maailmaa vallassa olevaa suurvaltiasta. 

– Tulen esittämään yhtä tosi kyseenalaista henkilöä, Kokkonen kertoo. 

Putous Allstarsin parissa Kokkonen nähtiin ensimmäisen kerran ohjelman ensimmäisessä suorassa lähetyksessä muutama viikkoa sitten. Kokkonen kertoo olevansa iloinen siitä, että hän saa olla jälleen mukana tekemässä televisioviihdettä suomalaisille, hetken tauon jälkeen. Vuosi on ollut myös näyttelijälle erikoinen. 

– Vuosi alkoi tosi hienosti. Suomen komediateatterissa, mikä on mun päätyö, sai ensi-iltansa Haloo Helsingin! Maailma on tehty meitä varten -musikaali, joka sai tosi hienon vastaanoton. Se meni tosi hienosti, ja sitten tuli korona, Kokkonen kertaa. 

Vuosi on ollut stressaava ja Kokkosenkin on täytynyt järjestellä monia asioita uusiksi elämässään. Hän tunnustaa olevansa huolissaan siitä, kuinka yhteiskunta selviää pandemiasta. 

– Aina ensisijaisen tärkeää on ihmisten hyvinvointi ja terveys, mutta myös nämä taloudelliset menetykset haperoittavat sitä koko asetelmaa. 

– Uskon kuitenkin siihen, että aina pitäisi mennä se toivo ja hyvä usko edellä. Mitä enemmän pystyttäisiin ajattelemaan niin, että me ollaan kuitenkin kaikki tässä samassa tilanteessa. Itseämme ja toisiamme tukien uskon, että hyvä siitä aina lopulta tulee.

Putous Allstars MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19.30.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja