Kiti Kokkonen muisteli kesää helteisellä uimapukukuvalla: "Perinteinen melonikuva"

8:38
Kiti Kokkonen ja Marko Keränen tippuivat TTK-kisasta marraskuun alkupuolella.

Kiti Kokkonen piristi somekansaa kesäisellä otoksella.

Moni suomalainen haikailee syksyn synkeyden keskellä kesään. Niin tekee myös näyttelijä Kiti Kokkonen, joka jakoi Instagramissa helteisen otoksensa.

Julkaisussa hänellä on yllään uimapuku, aurinkolasit ja hellehattu.

– Okei! Otetaan tänä talvena jo nyt piristykseksi tämä perinteinen ja kesäinen melonikuva, Kokkonen kirjoittaa julkaisussaan.

Julkaisussaan Kokkonen pitelee kädessään vesimelonia sekä lusikkaa. Kesäinen otos toi valoa myös mitä ilmeisimmin somekansan sydämiin.

– Loistava, kiitos piristyksestä, kiittelee eräs.

– Upeaa. Eiköhän oteta jouluevääksikin, vitsailee toinen.

Kokkonen ihastutti syksyllä Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa Marko Keräsen tähtioppilaana. Vaikka kisa oli raskas, ei näyttelijä kadu osallistumistaan tanssikilpailuun. Kaksikko kertoi Uutisaamun haastattelussa yllättyneensä pudotuksesta. 

– Olin yllättynyt, koska emme olleet kertaakaan pudotusuhan alla vaikka oli ollut jaksoja, missä taidettiin olla vikoja tai toiseksi viimeisiä ja silti emme olleet pudotusuhan alla. Se ehkä vähän hämmensi, Kokkonen kertoi.

Tanssii Tähtien Kanssa -finaali sunnuntaina 28. marraskuuta klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja