Kiti Kokkonen kertoo uutuusarjassa Ere-isästään: "Hän on aina ollut minulle tukipilari"

Joonas Nordman näyttelee Ere Kokkosta – näin Kiti Kokkonen reagoi nähtyään kuvan 1:25
Joonas Nordman näyttelee Ere Kokkosta tulevassa elokuvassa – näin Kiti Kokkonen reagoi nähtyään kuvan

Studio Pääskysaaressa tähdet jakavat valokuvia elämänsä varrelta ja tarinoita niiden takaa. Ensimmäisessä jaksossa haastattelussa Kiti Kokkonen.

Studio Pääskysaari on henkilöhaastattelusarja, jossa tunnetun ihmisen elämä vilisee kuvanauhana silmiemme edessä. Ohjelma alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla sunnuntaina 9. huhtikuuta.

Jokaisessa jaksossa Jenni Pääskysaari kutsuu Studio Pääskysaareen valokuvattavaksi ja jututettavaksi tunnetun suomalaisen, joka avaa elämäänsä lapsesta aikuiseksi valokuvien avulla.

Kauden ensimmäisessä jaksossa jututettavaksi saapuu näyttelijä Kiti Kokkonen.

Kokkonen puhuu jaksossa muun muassa suhteesta isäänsä Ere Kokkoseen. Katsojille näytetään otos 70-luvun puolesta välistä, jossa näyttelijä on isänsä kanssa. 

– Silloin kun isäni menehtyi, tämän kuvan ottaja lähetti minulle tämän. Se minulle tärkeää ja ihanaa, että hän lähetti, koska tässä isä kannattelee minua, ajattelen sen niin. Niin se on käytännössäkin ollut.

Kokkonen kuvailee olevansa isänsä kasvattama tytär. Ere Kokkonen menehtyi vuonna 2008.

– Hän on aina ollut minulle tukipilari. Isäni oli aina tosi läsnä oleva ja keskustelevainen ja suhtautu minuun kauhean kunnioittavasti ja arvostavasti, hän sanoo.

– Vaikka hän ei ole nyt täällä, hän on silti kantava voimani. 

Studio Pääskysaari -ohjelma alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla sunnuntaina 9. huhtikuuta.

Lue myös:

    Uusimmat