Kissanpentu jäi jumiin auton sisälle hankalaan paikkaan – vain yksi mies suostui vaikeaan pelastusoperaatioon

0:53

Auton pyöräkoteloon jumiin jäänyt kissa sai aikaan tunnin kestäneen, vaikean pelastusoperaation. Katso se yllä olevalta videolta!

Cindy Juarez oli ajamassa Los Angelesissa töihinsä, kun hän kuuli autonsa sisältä erikoisen äänen.

– Käännyin kadulle ja kuulin mau’unnan. Ajattelin "voi hyvä luoja, älä vain sano, että autoni alla on kissa", hän kertoo.

Kissa ei kuitenkaan ollut auton alla. Pienen pieni kissanpentu oli jäänyt jumiin auton matkustajanpuoleiseen pyöräkoteloon.

Cindy ja hänen työkaverinsa onnistuivat ottamaan kuvia kissan turkista pienen reiän läpi ja sitä kautta he saattoivat myös antaa tälle vettä pillin avulla.

Ystävä auttoi hädässä

Pelastusoperaatio ei kuitenkaan ollut aivan helppo. Palokunnasta ja eläintenpelastuspalveluista kerrottiin, etteivät he pystyneet auttamaan kissaa, joka oli niin vaikeassa paikassa. Edes Mercedes-Benzin jälleenmyyjistä ei ollut apua järkevään hintaan.

Onneksi Cindyn perhetuttu Carlos Escobar päätti ryhtyä vaativaan pelastustehtävään. Hän saapui paikalle tunkin ja työkalujen kanssa, ja operaatio alkoi.

Auton purkaminen aloitettiin pyörän kohdalta. Lopulta tunnin hikoilun jälkeen harmaa, pieni kissanpentu onnistuttiin pelastamaan auton sisältä.

Kissa sai nimekseen Milagros, joka tarkoittaa espanjaksi ihmettä.

– Se on niin suloinen. Toivoisin, että voisin pitää sen, mutta äitini on allerginen kissoille, Cindy sanoo.

Lähteet: CNN, Abc7

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja