Kisaaja vastasi Onnenpyörässä oikein, mutta liian pitkä tauko maksoi palkintoauton – näin reagoi Audi

Kisaaja menetti pääpalkinnon Onnenpyörässä – Audi tuli hätiin 1:09
Kisaaja vastasi Onnenpyörässä oikein, mutta liian pitkä tauko maksoi palkintoauton – Audi tuli hätiin!

Nainen menetti pääpalkinnon liian pitkän hengähdystauon vuoksi, mutta onneksi autonvalmistaja otti kopin tilanteesta.

Yhdysvaltojen Onnenpyörä-ohjelmassa koettiin katsojien mielestä "huutavaa vääryyttä", kun Charlene Rubush menetti ohjelmassa pääpalkinnon, vaikka vastasi kysymykseen oikein, uutisoi TMZ.

Viimeiselle kierrokselle selvinnyt Charlene valitsi sana-arvoitukseen automaattisesti tulevien kirjaimien lisäksi niin hyvät lisäykset, että arvoitus oli helposti selvitettävissä heti alusta alkaen. 

Ensi yrittämällä nainen vastasi kuitenkin väärin, mutta korjasi saman tien oikean vastauksen, joka oli "choosing the right word". Ilmeisesti Charlene otti kuitenkin sääntöjen valossa liian pitkän tauon – nelisen sekuntia – ennen kuin huudahti vastauksen viimeisen sanan. Katso tilanne yllä olevalta videolta!

Yleisö luuli Charlenen jo voittaneen, mutta Onnenpyörän juontaja Pat Sajak paljasti karun totuuden: naisella oli kestänyt liian kauan sanoa lauseen viimeinen sana ja koko litanian olisi pitänyt tulla kerralla. Tauko maksoi Charlenelle 40 000 dollarin eli noin 35 000 euron Audi Q3:sen.

Autonvalmistaja riensi hätiin

Charlenen onneksi Onnenpyörän katsojien masinoima someliike toi naisen surullisen kömmähdyksen myös Audin tietoon ja nyt nainen saa kuin saakin autonsa.

Audin USA:n jaostosta kirjoitettiin Twitteriin, että heidän silmissään Charlene on voittaja.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Audin markkinointipäällikkö Tara Rush kommentoi TMZ:lle, että joulunajan tunnelmassa heistä oli ilo lahjoittaa Charlenelle oma Audi Q3, hävisi nainen pääpalkinnon sitten muodollisesta syystä tai ei.

Katso myös: Huonoa tuuria pahimmillaan, kun auto koki oudon kohtalon parkkipaikalla:

Lähde: TMZ


Lue myös:

    Uusimmat