Kirja: Ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson luki valheellisia väitteitä erostaan – suosittu tv-tähti tarjosi yllättäen lohtua

8:18
Elina Gustafsson esitteli tanssiliikkeitään suorassa Uutisaamu-lähetyksessä.

Nyrkkeilyuransa lopettanut Elina Gustafsson erosi kihlatustaan vuosi sitten keväällä.

Entinen huippunyrkkeilijä Elina Gustafsson avaa urheilu-uraansa ja siviilielämäänsä Ulla-Maija Paavilaisen kirjoittamassa kirjassa Rohkeudella Elina Gustafsson (Otava). Gustafsson on nyrkkeilyn Euroopan mestari, MM-pronssimitalisti sekä moninkertainen Suomen mestari. Hän lopetti urheilu-uransa vuosi sitten.

Gustafsson on urheilu-uransa lisäksi ollut otsikoissa myös rakkauselämänsä vuoksi. Gustafsson edusti Linnan juhlissa vuonna 2018 silloisen kihlattunsa kanssa

. Pariskunnan suhde päättyi kuitenkin eroon vuosi sitten keväällä. Gustafsson ilmoitti erostaan omalla Instagram-tilillään ja uutinen nousi laajalti otsikoihin.

Gustafsson kertoo uutuuskirjassaan, ettei halunnut kommentoida eroaan enempää julkisuudessa. Myöskään kirjassa hän ei avaa eron taustoja.

– Olihan aivan perseestä lukea valheellisia väitteitä erosta. Onneksi mulla oli upea joukko ihmisiä, jotka tukivat ja sanoivat, että älä välitä tuollaisesta roskasta. Tärkeintä on, että lähimmäiset tietävät, miten asia on mennyt. Fiksut ihmiset tajuavat, että heillä on vain toinen puoli tarinasta. Minusta tuntui moraalittomalta alkaa setviä eroa mediassa, Gustafsson kertoo kirjassaan.

Eron jälkeen ja kaiken mediamyllytyksen aikana Gustafsson keskusteli tuntemuksistaan yllättävän tv-tähden kanssa.

– Sain myös tukea Marja Hintikalta. Hän oli yhteydessä muhun muista asioista. Kerroin tilanteeni ja miten ahdisti, kuinka musta kirjoitettiin mediassa. Menin hänen luokseen kahville. Marja sanoi, että älä kommentoi mihinkään, pysyt vain lujana. Tuntui tärkeältä saada tukea media-alan ammattilaiselta. Tämä asia on loppuun käsitelty, piste, Gustafsson sanoo kirjassa.

Entinen nyrkkeilijä aikoo miettiä tulevaisuudessa tarkkaan, tuoko suhteitaan julkisuuteen.

Jälkeenpäin Elina arvelee, että julkisuuteen pääseminen on ollut suhteen yhtenä motiivina. Tätä ajatusta vahvistaa muutama yhteydenotto, joissa kerrotaan, miten häntä on lähestytty suunnitelmallisesti haluna pyrkiä Linnan juhliin hänen kanssaan. Sen kuuleminen on sokki, mutta samalla moni oudolta tuntunut asia valkenee hänelle. Elinasta tuntuu hyväksikäytetyltä, ja hän syyttää itseään, miksei hän luottanut alun perin omaan vaistoonsa. Intuitio ei tee virheitä, mutta ihminen tekee.

Gustafsson nähdään tänä syksynä Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa tanssiparinsa Ansku Bergströmin kanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19:30. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja