Kimi Räikkösen talli herättää jo pelkoa kilpakumppaneissa – "Pidettävä silmällä"

Talven aikana on tupsahdellut lumen lisäksi kommentteja, jotka lupaavat hyvää Kimi Räikkösen kannalta.

Useat kilpakumppanit ovat sanoneet, että Räikkösen työnantajan Sauberin kehitys lupaa paljon ensi kaudelle, etenkin taistelussa kolmen suurimman tallin takana. Sauber otti jo vuoden 2018 aikana aimo harppauksen eteenpäin, ja tallissa vuosina 2011-12 ajanut Sergio Perez uskoo, että talli on vielä kovempi ensi kaudella.

– Sauber on loistava talli. Heillä oli pari vuotta sitten todella vaikea jakso, mutta nyt uskon, että Ferrari-yhteistyön myötä he tekevät paluuta, Perez sanoi motorsport.comille.

Perez kehuu Sauberin tallipäällikköä Frederic Vasseuria "loistavaksi johtajaksi", ja talli kehittyy meksikolaisen mielestä hyvin.

– Heitä on ehdottomasti seurattava. He ovat ensi kaudella aika ylhäällä. Odotan sitä innolla, Racing Point -tallissa jatkava Perez sanoo.

Eikä hän ole ainut. Renault-tallista McLarenille vaihtava Carlos Sainz on vielä suorasanaisempi.

– Meidän kaikkien pitäisi pelätä heitä. Mutta ensi vuonna meidän pitää pelätä kaikkia. Sauberia on pidettävä silmällä, mutta pitää miettiä Force Indiaa (nykyään Racing Point), jolla on vähän isompi budjetti, mihin he pystyvät, Sainz sanaili.

Hän listaa samalla myös Renault'n ja Sauberin tavoin Ferrarin kanssa yhteistyötä tekevän Haasin.

– Mikä tahansa talli voi johtaa keskipakkaa ensi vuonna, Sainz linjaa muistuttaen McLarenin nousutavoitteista.

Lue myös:

    Uusimmat