Kimi Räikkösen pomo myöntää: Voitto nosti kyyneleet – suomalaisviikinkien opit pakottivat nielemään ne

Kimi Räikkösen lähtö Ferrarilta on tunteikas hetki koko tiimille. Tallipäällikkö Maurizio Arrivabene ylistää suomalaiskuskiaan ennen tämän viimeistä F1-kisaa Abu Dhabissa.

MAINOS

F1-kauden päättävä Abu Dhabin GP viikonloppuna C Morella!

Sunnuntai: Abu Dhabin GP klo 15.00, ennakkotunnelmat klo 13.30!

C Moren sivulle pääset tästä

Räikkönen kruunasi Ferrari-uransa komeasti paalupaikkaan Italian Monzassa ja voittoon Yhdysvaltojen Austinissa. Jälkimmäinen hetki oli niin tunteikas, että Arrivabenellakin oli siinä sulattamista.

– Olen kivikasvoinen. En hymyile juuri koskaan. Siinä hetkessä jouduin pidättämään kyyneleitä, ja se tilanne oli täynnä tunnetta. Suuret taistelijat eivät itke, sen olen oppinut teiltä ”viikingeiltä”, Arrivabene virnistää C Moren haastattelussa.

– Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettei sisälläsi kuohuisi. Sinä hetkenä tunteet todella nousivat pintaan, hän myöntää.

Keskiviikkona Ferrarin väki juhli Räikkösen uraa yhteisellä illanvietolla. Sunnuntain jälkeen hän siirtyy Sauberin, eli italialaisten näkemyksen mukaan Alfa Romeon kuljettajaksi.

– Mielestäni Kimi on juhlat ansainnut. Sen lisäksi, että hän on suuri mestari ja viimeisin Ferrari maailmanmestari. Hän on henkilö, jota kunnioitan suuresti, Arrivabene sanoo.

– Hän on suuri mestari ja mahtava ihminen. On ollut suuri kunnia tutustua häneen ja jakaa paljon ammatillisia ja jopa henkilökohtaisiakin asioita.

Lue myös:

    Uusimmat