Kimi Räikkösen hyvä ystävä kertoo Ferrari-leirin tunnelmista: ”Vanha kapteeni hoiti homman”

Ferrarilla monet ylä- ja alamäen Kimi Räikkösen rinnalla kokenut Gino Rosati on edelleen häkeltynyt suomalaiskuskin voiton tuomasta tunnevyörystä.

MAINOS

F1 suorana C Morella – Meksikon GP viikonloppuna

Sunnuntai: Meksikon GP klo 21.00, ennakkotunnelmat klo 19.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

Räikkönen ajoi viiden ja puolen vuoden tauon jälkeen voittoon Yhdysvaltojen F1-kisassa, mikä nostatti Ferrarilla juhlat kattoon Austinissa.

Ferrarin monitoimimies saatiin vihdoin mukaan myös C Moren lähetykseen kertomaan tunnelmista tiimin sisällä.

– Se tuli oikeaan aikaan kaudesta, jolloin meillä ei mennyt niin hyvin, ja vanha kapteeni hoiti homman tiimille, Rosato ihailee.

– Se oli erittäin tärkeä hetki. Hän on meidän viimeisin maailmanmestarimme, ja siinä meni jo aivan liian kauan. Uskon, että hän halusi sydämessään saada tämän solmun avattua. Se näytti myös, että hän oli yhtä onnellinen kuin me olimme, Rosato uskoo.

Räikkösen pojan Robinin kummisetä otti voiton vastaan itsekin erittäin tunteikkaasti.

– Kun olet viisi vuotta odottanut tätä hetkeä, niin se oli tunteikasta koko tiimille – minulle ja kaikille muille. Ihmiset rakastavat Kimiä niin paljon. Hän on ollut mukana niin kauan, ja kaikki ovat niin kiintyneitä häneen.

– Se voitto oli niin ansaittu, että se tunne tuli varmaankin siitä. Se tuli oikeaan aikaan oikean kaverin toimesta, Rosato vakuuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat