Kimi Räikkösen ensi kauden tallikaverin nimi yhä arvoitus – ”Jäämiehen” pomolta tivattiin tiukasti uudesta vaihtoehdosta

Antonio Giovinazzi? Nico Hülkenberg? Vai jopa joku muu? Kimi Räikkösen ensi kauden tallikaverin nimi ei ole vieläkään varmistunut. Alfa Romeo ei ole julkaissut nykyisen kuskinsa Giovinazzin jatkoa, mikä on johtanut melkoiseen spekulaatiomyllyyn.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Singaporen GP suorana 20.-22.9.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Singaporen GP klo 15.05, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Giovinazzin on huhuttu jatkavan Alfa Romeolla, mutta virallista sinettiä tälle ei ole kuitenkaan vielä tullut.

Singaporen GP -viikonlopun yhteydessä Alfa Romeon tallipäällikkö Frederic Vasseur pääsi suoranaisen tivauskonsertin pariin.

Vasseurilta kysyttiin kovasti uudesta vaihtoehdosta, Hülkenbergista, joka ei lopulta siirtynytkään Renaultilta Haasille. Tällä hetkellä näyttää jopa siltä, että Hülkenberg olisi jäämässä ilman tallipaikkaa. Saksalaisen toiveet alkavatkin olla Alfa Romeosta.

Italialaissveitsiläisen tallin pomolta Vasseurilta tiedusteltiin suoraan, että onko Hülkenberg vaihtoehto Alfa Romeolle?

– Keskitymme Antonioon. Hänellä oli vaikea viikonloppu Spassa, mutta hän kasasi itsensä vakuuttavasti Monzaan. Haluamme auttaa häntä kehittymään ja menemään eteenpäin. Keskustelemme tulevaisuudesta, mutta juuri nyt keskityn täysillä häneen. Ja mielestäni hän on tehnyt hiljalleen hyvää työtä, Vasseur pyöritti.

Vasseurin mukaan Giovinazzin vauhdissa ”ei ole mitään vikaa”. Vasseurin papereissa Giovinazzilla on kuitenkin yksi selkeä kehityskohde.

– Haluan häneltä lisää pisteitä – niin kuin kaikki muutkin haluavat.

Lue myös:

    Uusimmat