Kimi Räikköseltä udeltiin vastauksia Alfa Romeon tilanteesta – laukoi sangen masentavan kommentin

Kimi Räikkösen edustama italialaissveitsiläistalli Alfa Romeo on ollut vaikeuksissa viime kisoissa. Alfa Romeo on valahtanut kaiken keskellä valmistajien sarjassa vasta sijalle yhdeksän. Kanadan GP:n alla tallin suomalaiskuskilta Räikköseltä udeltiin sitä, miksi Alfa Romeo on jymähtänyt yhtäkkiä jämäsijoille.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kanadan GP suorana 7.-9.6.
Pe: 1. harjoitukset klo 16.55,
2. harjoitukset klo 20.55
La: 3. harjoitukset klo 17.55, aika-ajot klo 20.55, ennakkotunnelmat klo 20.00
Su: Kanadan GP klo 21.05, ennakkotunnelmat klo 20.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa​​​​​​​

Alkukauden kuudessa kisassa Räikkönen on kerännyt yhteensä 13 pistettä. Tallin toinen kuljettaja, italialainen Antonio Giovinazzi on yhä ilman pisteitä.

Talvella Ferrarilta Alfa Romeolle siirtynyt Räikkönen aloitti uuden kauden pirteästi, ollen pisteillä neljässä ensimmäisessä kisassa. Espanjassa (14:s) ja Monacossa (17:s) Räikkönen jumittui kuitenkin takajoukkoihin.

Valmistajien sarjassa Alfa Romeo on kuitenkin edelleen iskuetäisyydellä, sillä se on vain neljän pisteen päässä viidentenä olevasta Racingin Pointista.

Tiukan tilanteen keskellä oleva Räikkönen antoi sangen masentavan kommentin siitä, missä Alfa Romeo menee tällä hetkellä.

– Autossa ei ole mitään isompaa vikaa. Meiltä vain puuttuu vauhtia, Räikkönen totesi torstaina kansainvälisen autoliiton FIA:n lehdistötilaisuudessa.

– Emme olleet vain kahdessa edellisessä kisassa nopeita. Monacossa huono aika-ajo määrittää pitkälti koko kisan lopputuloksen. Barcelonassa ymmärsimme, että olemme väärässä muutamien juttujen osalta, Räikkönen jatkoi, heittäen vielä pientä toivetta ilmoille:

– Toivottavasti olemme jälleen normaaleilla paikoilla täällä. Mutta sen näkee sitten.

Lue myös:

    Uusimmat