Alfa Romeo -kuskien ajat harjoituksissa hämmentävät – Kimi Räikkönen summasi päivän lakonisesti: "Melko tavallinen perjantai"

Alfa Romeon Kimi Räikkösen perjantain harjoitussessiot Barcelonan radalla eivät jättäneet paljoa kerrottavaa. Räikkönen ajoi sijoille 16 ja 17 ja jäi kärkeen ajaneista Mercedeksistä noin kaksi sekuntia.

Koko F1-kausi C Morella!

Espanjan GP suorana 14.-16.8.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Espanjan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Kun Räikkösen tallikaveri Antonio Giovinazzi ajoi sijoille 15 ja 18, olivat Alfa Romeot tulosliuskalla peräkkäin siellä, missä ne on kuluvan kauden aikana totuttu näkemään. Alfa-kuskien parhaat ajat olivat harjoituksissa hämmentävät identtiset.

Ensimmäisessä sessiossa edelle ehti Giovinazzi, joka kepitti Räikkösen 64:lla sekunnin tuhannesosalla. Toisessa osiossa osat vaihtuivat, kun Räikkönen oli niin ikään 64 tuhannesosasekuntia tallikaveriaan nopeampi.

Räikkönen kommentoi perjantain antia tallinsa tiedotteessa.

– Melko tavallinen perjantai. Kokeilimme erilaisia asioita yrittäen löytää parhaita asetuksia autoon huomista (lauantai) varten, Räikkönen sanoi.

– Auto tuntuu samalta kuin parissa viime kisassa. Emme voi odottaa suuria muutoksia niin lyhyessä ajassa, emmekä ole vielä siellä, missä haluaisimme.

Räikkönen ei kuitenkaan ollut lyömässä hanskoja tiskiin vaisujen tulosten keskellä.

– Tällä hetkellä tärkeintä on ymmärtää, miten saamme irti kaiken siitä paketista, joka meillä nyt on.

Lue myös:

    Uusimmat