F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Kimi Räikköseltä lupaavaa tekstiä tulevaisuudesta – teki myös paljastuksen nykyajokista

1:22
Videolla Kimi Räikkösen kommentteja Venäjän GP -viikonlopun alta.

Suomalaiskuskin Kimi Räikkösen ensimmäinen vuosi Alfa Romeolla alkaa kääntyä loppusuoralle. Räikkönen jatkaa tallin riveissä myös ensi kaudella. Tähän liittyi ”Jäämies” jakoi sangen lupaavaa tekstiä, tehden samalla pienen paljastuksen myös loppukaudesta.

MAINOS

C Moren huippu-urheilut
katsottavissa maksutta!

C Moren suoratoistopalvelussa cmore.fi on asiakkaille maksuton kokeiluviikonloppu pe-su 27.9.-29.9.

Lue lisää täältä.

Venäjän GP suorana 27.-29.9.
Pe: 2. harjoitukset klo 14.55
La: 3. harjoitukset klo 11.55, aika-ajot klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00
Su: Venäjän GP klo 14.05, ennakkotunnelmat klo 13.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Syksy ja ylipäätänsä kauden viimeinen kolmannes on jo sitä aikaa, kun monet tallit keskittyvät täysillä ensi vuoden auton rakenteluun. Eri tallit tasapainottelevat sen kanssa, miten paljon voimavaroja uhrataan jo valmiiseen autoon ja miten paljon ensi vuoden version hiomiseen.

Räikkösen mukaan Alfa Romeo ei ole suinkaan hylännyt vielä nykyistä ajokkiaan.

– Ihan samalla tavalla mennään kuin missä tahansa muussakin tallissa. Totta kai olemme tehneet jo kauan ensi vuoden autoa, mutta ei me olla mitenkään lopetettu tämän kauden auton kehittämistä, Räikkönen sanoi C Morelle.

– Pyrimme koko ajan parantamaan, Räikkönen jatkoi.

Yksi salaisuus piilee siinä, että tämän kauden ja ensi kauden F1-autot eivät eroa radikaalisti toisistaan. Sarjaan ei tehdä sen suurempia sääntömuutoksia kahden kauden välissä.

Alkukaudella Alfa Romeolla on riittänyt omia ongelmia erinäköisten kolareiden sun muiden myötä. Italialaissveitsiläinen talli on tällä hetkellä valmistajien sarjassa kahdeksantena (35 pistettä).

Räikkösen mukaan Alfa Romeon tulevaisuus näyttää lupaavalta.

– Olemme käyneet palavereita ensi vuoteen liittyen ja näen, että sieltä on tulossa hyviä juttuja. Minne ne sijoittavat meidät ruudukossa – kuka tietää?

Räikkönen mainitsi ensi vuoden alkupuoliskolla ajettavat talvitestit, jotka eivät kerro hänen mukaansa vielä koko totuutta.

– Olen hyvin luottavainen siihen, että pystymme kehittymään. Meillä on mainio ryhmä koossa ja teemme töitä yhteistyössä.

– En usko, että meillä on jotain tiettyä paikkaa tai aluetta, missä olemme vaikeuksissa. Meidän pitää kuitenkin saada lisää suorituskykyyn vaikuttavaa pitoa, Räikkönen vaatii. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja