Kimi Räikkönen joutui valitsemaan taistelunsa huonosti: "Sitten putoaa pois pelistä"

Kimi Räikkösen kamppailu Bahrainin F1-kisassa päättyi niukasti pistesijojen ulkopuolelle 11. sijalle. Alfa Romeon vauhti on kuitenkin mennyt eteenpäin viime vuodesta.

Räikkönen oli pitkään mukana pistetaistelussa, kun hän pyyhkäisi muun muassa Alpinen Fernando Alonson ohi näyttävään tyyliin.

Sen jälkeen AlphaTaurin tulokaskuski Yuki Tsunoda oli puolestaan liian vaikea pideltävä. Myöskin McLarenit, Ferrarit ja Aston Martinin Lance Stroll olivat liian liukkaita Räikköselle.

– Jouduimme vahtimaan renkaita aika paljon. Edellämme olleet autot ovat vähän parempia, ja he pystyivät painamaan vähän kovempaa. Jos heitä vastaan taistelee liian aikaisin, niin sitten putoaa pois pelistä, Räikkönen tuskaili kisan jälkeen.

Alfa Romeon kannalta kisa oli kuitenkin lupauksia herättävä, kun myös Antonio Giovinazzi kävi lähellä MM-pisteitä 12. sijalla.

– Joo, mutta se on tietenkin pettymys, kun pääsimme noin lähelle emmekä saaneet pisteitä. Ei se yleisesti ollut huonoa, mutta meidän täytyisi olla vähän nopeampia, Räikkönen kommentoi.

– Auto oli ihan suht ok, mutta vauhtia tarvitaan vähän lisää tai oikeastaan pitää parantaa autoa vähän. Tietenkin vähän parempi kuin viime vuoden alku, mutta katsotaan, mitä seuraavassa kisassa tapahtuu.

Lue myös:

    Uusimmat