Kimi Räikkönen eri linjoilla tallitoverinsa kanssa – "Kokemusero tulee tässä esille"

Alfa Romeon Antonio Giovinazzi korosti toisen harjoitussession menettämisen vaikutuksia Bahrainin GP:n aika-ajotuloksessa, kun Kimi Räikkönen näki sillä olevan vaikutusta lähinnä sunnuntain kisaan. 

Alfa Romeon perjantaipäivä oli osittain murheellinen, kun Räikkönen ja Giovinazzi eivät saaneet kasaan haluttua kierrosmäärää auton jäähdytysongelmien takia

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Bahrainin GP suorana 29.-31.3.
Su: Bahrainin GP klo 18.10, ennakkotunnelmat klo 17.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Aika-ajossa Giovinazzi jäi 16. ruutuun eli hän putosi avausosiossa. 

– Se oli vaikea aika-ajo. Toisten harjoitusten menettäminen oli iso juttu. Emme saaneet sieltä paljon dataa, F1-uransa neljänteen kisaan valmistautuva Giovinazzi kommentoi C Morelle. 

Lähes 300 GP:n kokemuksen omaava Räikkönen ei nähnyt harjoitusongelmia niin isona menetyksenä. 

– Kisaa nähden sillä oli enemmän vaikutusta. En usko, että olisimme saaneet yhtään parempaa sijoitusta, vaikka olisimme ajaneet kuinka paljon. Luulen, että saimme kaikki autosta (irti). Kisa on tietenkin aika arvuuttelua, että miten renkaat toimivat. Siihen nähden se oli aika huono, yhdeksännen sijan ajanut, mutta kisaan 8. ruudusta Romain Grosjeanin rangaistuksen seurauksena starttaava Räikkönen totesi. 

C Moren asiantuntija Ossi Oikarinen näki tässä kaksikon kokemuseron.

– Se tulee totta kai tässä vähän esille. Kimille kierrokset tuolla radalle eivät ole niin tärkeitä kuin Antoniolle, Oikarinen kommentoi studiossa. 

– Kuten Kimikin sanoi: se on ongelma sunnuntain kisaa varten, ei niinkään aika-ajoa varten.

Bahrainin GP:n starttivalot sammuvat klo 18.10. 

Lue myös:

    Uusimmat