Kimi ja Minttu Räikkösestä rakkauden täyteinen lomakuva – muutkin F1-kuskit ovat viihtyneet kesätauolla veden äärellä

Moni F1-kuskeista on hankkiutunut ansaitun kesätauon aikana rentoutumaan veden äärelle. Kuskit saavat lomailla vielä ensi viikon ennen tositoimien jatkumista.

Sarja jäi elokuun vaihduttua tauolle Unkarin GP:n jälkeen ja jatkuu syyskuun vaihteessa Belgian osakilpailulla. Sitä ennen kuskeilla on vielä hetki aikaa kerätä energiaa kovaa loppurutistusta varten.

Kimi Räikkönen seikkaili viime viikonloppuna hattupäisenä tutkimusmatkailijana luolaretkellä. Alfa Romeon kuskin vaimo Minttu Räikkönen julkaisi myös paljon kuvia perheen lomanvietosta.

Sen sijaan Valtteri Bottakselta ei ole tullut yhtään päivitystä Instagramiin kesätauon alkamisen jälkeen. Nastolalainen suunnittelee parhaillaan nimeään kantavaa duathlon-kisaa kotikulmilleen.

Red Bull -kuski Max Verstappen esiintyi Hollannissa Ziggo Sportin videolla yhdessä hollantilaisen jalkapallolegendan Ruud Gullitin kanssa. Kaksikko otti vauhdikkaalla videolla toisistaan mittaa eri urheiluareenoilla.

MM-sarjaa johtava Mercedeksen Lewis Hamilton kiitteli veljeään mahtavasta lomaseurasta ja pelasi koripalloa ystäviensä kanssa.

Ferrarin Sebastian Vettel on pysytellyt sosiaalisen median ulkopuolella, mutta tallikaveri Charles Leclerc on ilmeisen valmis murtautumaan hiphop-maailman huipulle.

Monet kuskeista ovat viettäneet aikaa meren äärellä. Lomaisia rantapäivityksiä on tullut niin George Russelilta, Nico Hülkenbergiltä, Romain Grosjeanilta, Carlos Sainzilta kuin Lando Norrisiltakin.


Lue myös:

    Uusimmat