Joko olet nähnyt nämä? Vanhennusfiltteri nousi suosioon – tältä näyttävät muun muassa Gordon Ramsay, Drake ja Jared Leto vanhana

Tuottiko vanhentamisfiltteri todenmukaisen tuloksen? Testasimme ominaisuutta kahdeksan henkilön kuvilla 0:48

Sosiaalisessa mediassa on viimepäivinä levinnyt kulovalkean tavoin sovellus, jolla itseään voi vanhentaa.

FaceApp-sovelluksen vanhennustyökalu on ollut viime aikoina kovassa käytössä. Sovelluksesta ilon ovat ottaneet lukuisat julkkikset niin Suomessa kuin maailmallakin.

Ideana on syöttää kasvokuva sovellukseen, joka sen jälkeen muokkaa kasvoista huomattavasti nykyistä vanhemmat. Sovellus lisää kasvoihin ryppyjä ja jopa joissain tapauksissa tekee hiuksista sekä mahdollisesta parrasta harmahtavan.

Kasvojaan ovat muokanneet maailman kuuluisimmat ihmiset DrakestaLebron Jamesiin ja Gordon Ramsayhyn. Suomessa itseään ovat vanhentaneet muun muassa Aku Hirviniemi ja Kalle Lamberg.




Suomessa Ruisrockissa soittanut Diplo viihdytti niin ikään seuraajiaan vanhemmalla versiolla itsestään. Myös muut musiikin ammattilaiset innostuivat vanhentumisesta, Carrie Underwood, Suomen euroviisuedustaja Darude, Thirty Seconds to Mars nokkamies Jared Leto sekä paluun tehnyt yhtye Jonas Brothers liittyivät villitykseen mukaan.


Lue myös:

    Uusimmat