Mainos

Tässä on Trumpin ja Trudeaun eurooppalainen haastaja: Slovenian presidentti, ex-malli Borut Pahor

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on kiistaton Twitter-kuningas, ja myös Kanadan presidentti Justin Trudeau hallitsee someviestinnän. Mutta osataan meillä Euroopassakin: valtionpäämiesten sarjan voittajaksi voitaneen julistaa Instagrammin valtiaaksi tituleerattu Slovenian presidentti, Borut Pahor.

Yllä oleva kuva on levinnyt viime päivinä tiedotusvälineissä ympäri maailman. Otos (ainakin) yläruumis paljaana päivää paistattelevasta Slovenian presidentistä ei noudata aivan tavallista protokollaa.

Borut Pahorin kuvakirjo on jaaja. Yhteistä otoksille on se, että ne ovat harkittuja, hyvin sommiteltuja, harmonisia ja mietittyjä. Lisäksi ne esittelevät päähenkilönsä kykyä olla luontevasti paitsi kameran edessä myös ihan kaikenlaisissa tilanteissa.

Instagramin perusteella Pahor on ennakkoluuloton urheilun rakastaja, jonka lajien kirjo on suuri. Presidentti potkulautailee, pelaa jalkapalloa, juoksee maratoneja, ratsastaa ja ui. 

53-vuotias sosiaalidemokraatti Pahor nousi valtaan yllätysvoitolla vuonna 2012 osaksi juuri somesuosionsa takia. Instagramin uskotaan siivittävän hänet myös uusintakaudelle tänä vuonna pidettävissä vaaleissa. Eikä ihme, sillä katsokaa nyt näitä kuvia!

Yhdessä eniten tykkäyksiä saaneista postauksista presidentti poseeraa huippumalli Naomi Campbellin kanssa. Pahor ja Campbell tuntevat toisensa vuosien takaa ajalta, jolloin presidentti itsekin sai elantonsa catwalkeilta.

Myös opintonsa, kaksoistutkinnon markkinoinnissa ja yhteiskuntatieteissä, mies rahoitti mallintöillä, mistä juontaa myös lempinimi "Barbi".

Kaikkein "inspiroivin" puolestaan on Barack Obaman kanssa ikuistettu tuokio.

Muitakin julkkiksia Pahor on tavannut – tietenkin!

Pahorilla on Instagramissa 24 000 seuraajaa. Se ei kuulosta ihan hirveän paljolta, mutta pitää muistaa, että mies on kuitenkin presidentti ja slovenialaisia on vain kaksi miljoonaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.