Kim Kardashian tylyttää jälleen siskoaan: "Näytät ihan joltain mummolta"

Kardashianin siskosten raju riita 1:35

Kim Kardashian antoi Kourtney Kardashianille kuraa niskaan tämän pukeutumisesta.

VIDEO: Kourtneyn ja Kimin raju riita viime vuodelta.

Uusimmassa Kardashianit-sarjan jaksossa nähdään kovaa sanailua, kun Kim Kardashian West antaa palaa siskonsa Kourtney Kardashianin asuvalinnoista. Siskokset ovat yhteisellä matkalla Japaniin ja Kourtneylla on vaikeuksia asuvalintansa kanssa.

Kim ei ole tyytyväinen Kourtneyn ja tämän työntekijöiden värikkäisiin asuvalintoihin, sillä ne muistuttavat hänen mielestään liian stereotyyppisiä valintoja reissulle Japaniin. Kim haluaisi Kortneyn näyttävän enemmän "siistiltä tytöltä".

– Näytät ihan joltain v*tun mummolta. Sataprosenttisesti. Et näytä yhtään erikoiselta. Et näytä yhtään innovatiiviselta. Mielestäni sinä kykenet siihen, sinun on vain kehityttävä, ennen kuin kuihdut kokoon, Kim lataa ohjelmassa siskolleen.

Kourtney ja hänen asusteidensa kanssa työskentelevät ihmiset eivät enää jaksaneet kuunnella Kimin tylyä sanailua. Kourtney ilmaisee oman mielipiteensä myöhemmin kameralle.

– Mielestäni Kim on vain törkeä minua ja työntekijöitäni kohtaan. Hän tietää, että luomme hauskoja tyylejä yhdessä. Tämä ei ole niin vakavaa. Kim ja minä emme aina ole samaa mieltä matkustelun ja hetkessä elämisen tärkeydestä, Kourtney sanoo.

Kuluvan kauden alussa Kimin ja Kourtneyn välillä nähtiin raivoisa riita, kun Kourtney myöhästyi Kardashianien joulukortin kuvauksista. Riita äityi niin pahaksi, että Kourtney jätti Kimin vauvakutsut välistä.

Lähde: E! News

Lue myös:

    Uusimmat