Kim Kardashian julkaisi tunteikkaan onnitteluvideon isälleen: "On kulunut jo 20 vuotta, kun juhlimme sinua täällä maan päällä"

Jättiomaisuus, mielenterveysongelmat, valtava julkisuus – mikä ajoi kohupari Kardashian–Westin erilleen? 8:14
Katso video! Kim Kardashianin ja Kanye Westin eron käänteitä on puitu runsaasti mediassa!

Kim Kardashian jakoi koskettavan postauksen edesmenneestä isästään.

Tosi-tv-tähti ja seurapiirikaunotar Kim Kardashian julkaisi Instagramissa syntymäpäiväonnittelut edesmenneelle isälleen. Robert Kardashian kuoli syöpään vuonna 2003.

Postauksen yhteyteen Kardashian on kirjoittanut sydäntä särkevän tekstin.

Näet kuvat ja videot klikkaamalla postauksessa näkyvästä nuolesta oikealle.

– Hyvää syntymäpäivää isä. Nyt on melkein se piste, kun muistan sinua kauemmin kuin olen tuntenut sinut. On kulunut 20 vuotta siitä, kun juhlimme syntymäpäivääsi täällä maan päällä. Minulla oli maailman paras isä ja olen onnekas, että sain olla kanssasi 22 vuotta, Kardashian aloittaa.

Pitkässä kirjoituksessaan Kardashian toivoo, että hänen isänsä olisi tavannut lapsenlapsensa. Lisäksi hän kuvailee, kuinka vieläkin muistaa isänsä äänen ja hauskimmat piirteet isässään, jotka saivat Kimin ja hänen sisaruksensa onnellisiksi.

– Minulla on vain todella ikävä sinua ja tarvitsen sinua. Ole kiltti ja tule pian luokseni unissani. Rakastan sinua niin paljon. Onnellista 79-vuotispäivää, Kardashian lopettaa tunteikkaan kirjoituksen.

Muun muassa Kim Kardashianin siskopuoli Kylie Jenner, sekä hänen pitkäaikainen ystävänsä Paris Hilton kommentoivat postausta suloisin emojein.

Robert Kardashian oli huippujuristi, joka muistetaan parhaiten koko maailmaa puhuttaneesta O.J. Simpsonin murhaoikeudenkäynnistä vuonna 1995.


Lue myös:

    Uusimmat