Kim Kardashian avautuu vaikeasta yhteisvanhemmuudesta ex-miehensä Kanye Westin kanssa – puhkesi kyyneliin

8:14
Jättiomaisuus, mielenterveysongelmat vai valtava julkisuus? Mitkä syyt ajoivat Westin ja Kardashianin erilleen?

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian raotti tilannettaan yhteisvanhemmuudesta.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian kertoi podcast-haastattelussa vaikeasta yhteisvanhemmuudesta ex-miehensä räppäri Kanye Westin suhteen.

Ex-parilla on neljä yhteistä lasta: North, Saint, Chicago, ja Psalm. Kardashian ei voi olla pidättelemättä kyyneliä kertoessaan tilanteestaan.

–Yhteisvanhemmuus on vitun rankkaa, Kardashian kertoo ja puhkeaa kyyneliin.

Pari oli naimisissa 7 vuotta, ja Kardashian haki avioeroa vuonna 2021. Avioero astui voimaan 2022. Räppäri on kulkenut viime vuodet kohusta kohuun. Hänen sanomisensa ja eri tempaukset ovat herättäneet suurta närkästystä.

Esimerkiksi Westin Yeezy-merkin entiset työntekijät väittävät muusikon näyttäneen sopimatonta kuvastoa silloisesta vaimostaan Kardashianista työntekijöilleen sekä käyttäneen "pelkoa ja manipulaatiota" vahvistaakseen valta-asemaansa.

Vaatejätti Adidas ilmoitti tiedotteessaan lopettavansa yhteistyönsä Westin kanssa. Syyksi yhtiö nimesi miehen antisemitistiset puheet ja teot.

Westin sosiaalisen median tilit ovat usein suljettuina vihamielisen käytöksen takia. Mies myös häiriköi Kardashianin ja tämän ex-poikaystävän koomikko Pete Davidsonin parisuhdetta.

Lapset eivät tiedä isänsä tilanteesta

Podcastissa Kardashian kertoo, ettei heidän lapsensa tiedä mitään, mitä ulkomaailmassa puhutaan vanhemmista. Hän pitää lapset tarkoituksella pimennossa isään liittyviltä uutisilta suojellakseen heitä.

– Jos he eivät tiedä niitä asioita, mitä on sanottu, niin miksi minä toisin sellaista energiaa heille? Se on todella raskasta aikuisten paskaa.

– Me tulemme käymään ne keskustelut joku päivä. Lapseni tulevat kiittämään minua siitä, etten heitä lokaa heidän isästään, vaikka voisin, Kardashian kertoo.

Tosi-tv-tähti kertoo suojelevansa ex-miestään, jotta lapsilla olisi hyvä kuva isästään.

– Suojelen ehdottomasti häntä. Ja aion tehdä niin lasteni vuoksi. Joten minun kotona lapseni eivät tiedä mitään, mitä tapahtuu muualla maailmassa.

Neljän lapsen äiti kertoo tiedon pimittämisen olevan ”kovaa työtä” ja ymmärtää, ettei voi jatkaa näin pitkään. Hän myös kertoo tuntevansa koulujen opettajat ja tietää mitä lapset puhuvat välitunnilla.

– Roikun hiuskarvan varassa. Ymmärrän, että olen niin lähellä, että se voi paljastua. Mutta vielä kun voin, yritän suojella heitä maailman loppuun saakka, Kardashian kertoo.

Ex-pari jakaa lastensa huoltajuuden. Lisäksi West on määrätty maksamaan elatusmaksuja 200 000 dollarilla eli noin 193 000 eurolla kuukaudessa. West vastaa myös lastensa hoito-, koulutus- ja turvallisuuskuluista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja