Kim Kardashian ja Kanye West antoivat henkivartijalleen kenkää – turvatoimet uusiksi ryöstön jälkeen

Tähtipariskunta arvioi turvatoimensa tarkasti uudestaan Pariisissa tapahtuneen hirvittävän ryöstön jälkeen.

Kim Kardashian joutui ryöstön kohteeksi Pariisissa kuukausi sitten. Tämän jälkeen tähti on pyrkinyt suojelemaan itseään entistä tarkemmin.

Uusimpien tietojen mukaan hän on miehensä Kanye Westin kanssa päättänyt erottaa heidän pitkäaikaisen henkivartijansa Pascal Duvierin.

Duvier oli töissä samana yönä, kun Kardashianin kimppuun hyökättiin. Hän ei kuitenkaan ollut tähden kanssa ryöstön aikaan, vaan oli suojaamassa Kimin siskoja Kourtney Kardashiania ja Kendall Jenneriä.

Miten ryöstö eteni?

Kim Kardashian joutui vaaratilanteeseen, kun lokakuun alussa viisi aseistautunutta miestä tunkeutui hänen huoneeseen Pariisissa. Osa heistä oli naamioitunut poliisiksi.

The Guardian kertoi, että todennäköisesti miehet pääsivät sisälle Kardashianin huoneeseen sen jälkeen, kun he olivat pistäneet tähden henkivartijan käsirautoihin.

He uhkasivat naista aseella osoittaen. Kardashian sidottiin kiinni ja lukittiin kylpyhuoneeseen.

Miehet ottivat mukaansa koruja, joiden arvo oli useita miljoonia dollareita.

Kim Kardashian ei vahingoittunut tapauksessa fyysisesti, mutta oli luonnollisestikin hyvin järkyttynyt.

Rap-artisti aviomies Kanye West lopetti New Yorkin keikkansa kesken kuullessaan hätätilanteesta.

Kardashian oli hyökkäyksen aikaan itseksensä asunnolla. Ryöstössä Kardashian sidottiin ja häneltä vietiin 11 miljoonan dollarin edestä arvokoruja.

– Päätös ei ollut henkilökohtainen, vaan kyse on turvatoimien kokonaisvaltaisesta uudistamisesta tapahtuman jälkeen, kertoo paria lähellä oleva lähde Us Weeklylle.

– Kimillä oli turvallinen olo asunnolla itseksensä. Kim ei syytä Pascalia. Hän koki olonsa täysin turvalliseksi Pariisin asunnolla, eikä usko, että tapaus on Pascalin vika millään tavalla.

Pascal Duvier työskenteli perheen kanssa vuodesta 2012 pitäen. Miehen äiti Barbe Duvier kommentoi Daily Mailille, että tieto poikansa potkuista tuli hänelle täytenä sokkina.

– Olette kertoneet minulle jotakin mitä en tiennyt. Olen aina ajatellut, että heillä on todella hyvä suhde, niin hän on minun aina antanut ymmärtää, äiti pohti.

– Jos tämä on totta, hän tulee olemaan hyvin loukkaantunut. En tiedä miksi hän (Kim Kardashian) ottaisi tällaisen askeleen. Olen järkyttynyt kuullessani tästä.

Duvier on toiminut parin vartijana vielä ryöstön jälkeenkin ja pariskunta on ilmaissut tukensa miehelle, joka joutui kovan kritiikin kohteeksi ryöstön jälkeen.

Kim Kardashian on pysytellyt poissa parrasvaloista hyökkäyksen jälkeen. TMZ:n mukaan nainen juhli siskonsa Kendallin syntymäpäivää viimeviikolla perheen parissa illallisella. Tätäkin varten Kardashian palkkasi itsellensä kolme poliisia turvaksi. Lisäksi kullakin siskolla on kolme henkivartijaa.

Kim ei myöskään pitänyt päällään lainkaan koruja.

Kanye West on kantanut huolta vaimostaan ja heidän kahdesta lapsestaan Northista ja Saintista tapahtuman jälkeen.

– Kim ja Kanye arvioivat turvatoimiaan parhaillaan. Kanye on sekoamaisillaan – tämä on todella järkyttänyt häntä, kommentoi perhettä lähellä oleva lähde Entertainment Tonightille.

– Luvassa on paljon uudistuksia turvatoimiin liittyen, erityisesti lasten kohdalla.

Kardashianit AVAlla

Lue myös:

    Uusimmat