Kikhernehampurilaiset fetajuustolla ja punaisella jogurttikastikkeella

Hampurilaiset maistuvat kaiken ikäisille ja ne on sitäpaitsi helppo valmistaa. Kastikkeen ja vihannekset voi valmistaa jo etukäteen.

4 annosta

1 keltainen sipuli

2 valkosipulin kynttä

1 porkkana

100 g fetajuustoa

1 kananmuna

1 dl korppujauhoja

2 tl chilijauhetta

1 tl cayennepippuria

suolaa ja pippuria

öljyä tai voita paistamiseen

Jogurttikastike:

2 dl jogurttia

3–5 rkl Ajvar-maustetahnaa

1 tl Sambal Oelek -chilitahnaa

paprikajauhetta

suolaa ja pippuria

Keitä kikherneitä 5–8 minuuttia. Huuhtele ne sen jälkeen kylmällä vedellä. Hienonna sipuli ja valkosipuli, ja raasta porkkana. Murskaa kikherneet ja fetajuusto. Yhdistä ainekset, sekoita ja mausta. Muotoile seoksesta pihvejä, ja paista ne kuumalla pannulla. Valmista kastike yhdistämällä kaikki ainekset kulhossa ja mausta. Tarjoa pihvit siemenleivän välissä kastikkeen, avocadon, tomaatin ja vihreän salaatin kera.

Resepti: GoGreen

Lue myös:

    Uusimmat