Kike Elomaa lupaa juhla-asuunsa säpinää – Linnaan Kimmon kanssa vai yksin?

Perussuomalaisten Kansanedustaja Kike Elomaan valmistautuminen Linnan juhliin on jo hyvällä mallilla.

Kansanedustaja Kike Elomaa on valmistautunut jo täyttä häkää kohta koittavaan itsenäisyyspäivään. Myös Kiken puoliso Kimmo Elomaa on saanut kutsun linnaan, mutta pariskunta ei vielä osaa sanoa, saapuvatko he tilaisuuteen yhdessä.

– En tiedä vielä, että tulemmeko yhdessä. Meillä on kuitenkin kaksi koiraa hoidettavana ja kun asumme Varsinais-Suomessa asti. Mutta minä ainakin lähden juhliin, Elomaa nauraa.

Kimmo Elomaa haki avioeroa kansanedustajavaimostaan Kikestä vuoden 2012 lopulla 34 avioliittovuoden jälkeen. Erosta ei kuitenkaan tullut lainvoimaiseksi, sillä kumpikaan osapuoli ei toimittanut toisen vaiheen hakemusta määräaikaan mennessä.

Luvassa rokahtava iltapuku

Elomaa on perinteisesti luottanut pukeutumisessa itsenäisen Suonen sinivalkoisiin väreihin.

Tänä vuonna Elomaa suuntaa juhliin jälleen sinisessä asussa, mutta jotain uutta on myös luvassa. Kotimaista työtä kannattava Elomaa on valmistanut asunsa suomalaisella suunnittelijalla.

– Asu on vähän erilainen kuin ennen, sellainen rokahtava. Pitäähän sitä laittaa vähän säpinää. Kengätkään eivät ole ihan tavanomaiset, korkoa toki löytyy. Niitä pitää vielä hieman suutarilla säätää.

Elomaa toivoo näkevänsä Linnan juhlissa sotaveteraaneja.

– Aina ajatus siitä, miksi juhlitaan, on kuitenkin se tärkein. Meillä ei enää ole monia sotaveteraaneja ja toivoisin, että suurin osa heistä pääsisi paikalle.  Kansanedustajat voisivat vaikka välillä jättää juhlat väliin, jotta kaikki veteraanit pääsisivät. Itse ainakin olisin siihen valmis.

Lue myös:

    Uusimmat