Arthur Borgesin ja tennistähden suhde syvenee – karkasivat yhteiselle rantalomalle: "Piilopaikka Karibialla"

Arthur Borges ja Garbine Muguruza lomailivat Karibianmerellä.

Ex-taitoluistelija Kiira Korven ex-mies Arthur Borgesin ja tämän hetken kovimpiin tennispelaajiin kuuluvan Garbine Muguruzan suhde näyttäisi syventyneen. 

Borgesin tuoreen Instagram-julkaisu näyttäisi vahvistavan suhdehuhut. Julkaisussa uima-asuihin sonnustautunut Borges halaa Muguruzaa läheisesti. 

Julkaisun sijainniksi on merkitty Karibianmerellä sijaitseva Anguilla-saari. Myös Muguruza julkaisi kyseiseltä lomalta kuvia - tosin ilman Borgesta. 

– Piilopaikka Karibialla, Borges kirjoittaa kuvasarjan yhteyteen. 

Kaksikko on bongattu yhdessä jo lokakuusta alkaen niin ikää tennisturnauksissa. Suhdettaan he eivät ole kuitenkaan vahvistaneet julkisesti. 

Garbine Muguruza on arvostettu tennispelaaja, jonka saavutuksiin kuuluvat muun muassa Wimbledonin voitto vuodelta 2017. Hän on ensimmäinen espanjalainen, joka on onnistunut voittamaan WTA-turnauksen, jonka lisäksi hän on kaksinkertainen Grand Slam -voittaja.

Borges nousi julkisuuteen ex-taitoluistelija Kiira Korven rakkaana. Pariskunta piti yhtä yli kymmenen vuotta, joista naimisissa kolme viimeisintä. Pariskunnan häitä juhlittiin vuonna 2018 Italian Como-järvellä. 

Korpi ja Borges erosivat tämän vuoden kesäkuussa.

Lue myös:

    Uusimmat