Kiira Korpi avoimena haastattelussa – alkoi viime vuoden lopussa pohtia seksuaalista suuntautumistaan

Erikoishaastattelu: Kiira Korpi alkoi viime vuonna pohtia seksuaalista suuntautumistaan: "Minulla on aina ollut se tieto, että jollakin tavalla sytyn naisista" 9:55
Erikoishaastattelu: Kiira Korpi alkoi viime vuonna pohtia seksuaalista suuntautumistaan: "Minulla on aina ollut se tieto, että jollakin tavalla sytyn naisista".

Kiira Korpi kertoo avoimesti MTV Uutisten haastattelussa elämästään ja New Yorkissa sattuneesta onnettomuudesta.

Taitoluistelu-uransa vuonna 2015 lopettanut Kiira Korpi teki uuden aluevaltauksen ja kirjoitti runokirjan Hyppää vaan! (Otava), joka sisältää inspiraatiotekstejä. Korpi sai idean kirjaan viime kesänä, kun hän käveli pitkin Nuuksion metsiä.

– Aloin omaksi terapiaksi kännykkään kirjoittaa ylös mietelauseita, jotka tuli mieleen. Se tila oli niin kapea, että aloin vähän ryhmitellä niitä sanoja ja niistä tuli vahingossa runoja, Korpi kertoo MTV Uutisten haastattelussa.

Korpi oli tällä viikolla otsikoissa, kun hän kertoi erostaan ja siitä, ettei hän ole täysin hetero. Korpi kertoo avoimesti asiasta MTV Uutisten haastattelussa.

– Minulla on aina ollut se tieto, että jollakin tavalla sytyn naisista. En ole aikaisemmin, paitsi viime vuoden lopulla sitten miettinyt, että voisinko mä esimerkiksi seurustella muun kuin miehen kanssa. Aloin miettimään sitä ja periaatteessa joo.

Korpi kuvailee, kuinka omalle lähipiirille kertominen oli jännittävää ja ihanaa, mutta samalla pelottavaa.

– Kyllä aavistin, että tietenkin he suhtautuvat hyvin, mutta se oli ihana helpotus, kun ne suhtautui tosi hyvin ja olen kiitollinen perheelleni ja ystävilleni.

Ylhäällä olevalla videolla Korpi muistelee hetkeä New Yorkissa, kun hän pyörtyi ja mursi nenänsä - sen lisäksi Korpi paljastaa yllättävän uuden harrastuksensa.

Lue myös:

    Uusimmat