Oletko aina käyttänyt rintaliivejä väärin? Oivallus sai Twitterin kuohumaan: "Minäkin opin tämän vasta viime vuonna"

Uudet rintaliivit ostaneen naisen oivallus herätti huomiota Twitterissä.

Twitter-käyttäjä Brittany Packnettin oivallus on aiheuttanut kuohuntaa sosiaalisessa mediassa.

Packnett twiittasi kuvan uusien rintaliiviensä mukana tulleesta ohjeistuksesta, jossa näytetään, kuinka rintaliivejä tulisi käyttää oikeaoppisesti.

Twitterin naiset havahtuivatkin huomaamaan, että olivat laittaneet rintaliivit ylleen väärin koko elämänsä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ohjeistuksen mukaan rintaliivit tulisi kiinnittää löysimmälle mahdolliselle asetukselle, eli ensimmäiseen koukkuun kiinni. Moni nainen on omaksunut ohjeen, että liivit tulisi kiinnittää keskimmäiseen koukkuun, mutta ensimmäiseen koukkuun kiinnittäminen takaa sen, että rintaliivit eivät löysty liikaa heti kättelyssä.

Kuvan mukaan rintaliivit tulisi myös kiinnittää sokkona selkäpuolelta. Moni nainen kuitenkin kiinnittää rintaliivit niin, että takaosa on edessä, ja kääntää liivit sitten kiinnityksen jälkeen ympäri. Tämä tapa kuitenkin venyttää myös rintaliivejä.

Kiinnityksen jälkeen ohjeissa kehotetaan asettelemaan rinnat kuppeihin. Lisäksi ohjeistuksessa kehotetaan kiristämään olkaimia joka toinen kuukausi.

Packnett kertoo twiiteissään, että oli melkein lukematta "Kuinka pukea rintaliivit" -ohjeistuksen olettaessaan osaavansa kyllä. Kun hän lopulta päätti lukea ohjeet, hän huomasi, että hänen rintaliivinsä olivat kiinni keskimmäisessä koukussa, eikä hän ollut asetellut rintoja kuppeihin. Hän siis kaikkea muuta kuin osasi nämä ohjeet.

"Koko murrosiän jälkeinen elämäni on ollut valhetta."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Minäkin opin tämän vasta viime vuonna"

Twitterissä tunnustettiin avoimesti, että ohjeistus oli täysin uutta tietoa monelle. Toiset taas kertoivat oppineensa tämän vasta hiljattain.

"Luulin, että sen piti olla kiinni keskimmäisessä koukussa istuakseen ihanteellisesti. Kai minäkin sitten olen tärvelty rintaliivien käyttäjä." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Älä tunne oloasi kurjaksi. Minäkin opin tämän vasta viime vuonna. On olemassa kokonainen sukupolvi rintaliivejä väärin laittavia."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Minä opin tämän vuonna 2013 Nordstromsin myyjältä." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Luulen, että pitää aloittaa löysimmästä asetuksesta siksi, että voit kiristää sitten, kun ne väistämättä löystyvät."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Olen tehnyt näin koko elämäni. Kun olet 16-vuotias ja kokoa DD, opit nämä kikat nopesti. Tämä muuttaa koko elämäsi (ja vaatekaappisi)." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Minä opin tämän Victoria's Secretin työntekijältä, jos voit uskoa. Luulen, että oikeasti halasin häntä sen jälkeen kun kokeilin ensimmäisen kerran rintaliivejä päälleni oikein."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Someecards, Buzzfeed, Twitter

***

Lue myös:

    Uusimmat