Kiihottaako miehen orgasmi? Naiset vastaavat

Iso O - matka hekuman huipulle 8:10
Miksi naiset teeskentelevät orgasmin?

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Mitä nainen ajattelee miehen orgasmista? Kiihottaako miehen laukeaminen ja vaikuttaako siemennesteen näkeminen/tunteminen asiaan?" kysyy nimimerkki Nuoriori.

Näin naiset vastasivat

"Sehän riippuu ihan naisesta. Itseäni kiihottaa, kun mies tulee, ja joskus seksin päätteeksi en muuta tarvitsekaan. Se on hyvin tyydyttävä tunne. Siemenneste on myös kiihottavaa, ja nautin siitä, tuli mies sisään, suuhun tai vartalolle. Fiiliksen mukaan mennään siinä, minne se mies laukeaa. Joka kerta ei toimi sama paikka."
– 30, sinkku

"Totta ihmeessä kiihottaa, jos/kun kumppani saa orgasmin; minähän olen hänen kumppanina ollut asiaan vaikuttamassa. Parasta on, jos miehestä lähtee hekuman huipulla hyvät soundit, eli tietää, että tekee 'gutaa'. Samoin, jos ilmeistä, eleistä ja otteista näkee/tuntee, että kyyti on mieleistä. Tykkään myös siitä, kun miehen naamasta näkyy jälkeenpäin, että nyt on saatu ja kunnolla! Sinkkuna tulee touhuttua aina kumin kera, joten yhdynnässä spermaa ei tunne eikä näe, mutta suuseksin aikana lauetessa tuntee ja maistaa."
– 47, sinkku

"Pitkä parisuhde ja aina, kun itsellä on tosi hyvä fiilis seksissä, niin miehen orgasmi on aivan taivaallista nähdä ja kokea. Elämä opettaa ja seksistä tulee avoimempaa ja ihanampaa vuosi vuodelta."
– 50, ihanassa avioliitossa

"Kyllä kumppanin orgasmi on tärkeä ja kiihottava asia, mielellään sitä kuuntelee ja katselee."
​​​​​​​– 33, avoliitossa

"Ei ehkä niinkään sinkkuna, mutta parisuhteessa oman miehen laukeaminen ja erektio ylipäätään on kyllä kiihottavaa. Parasta ovat ne viimeiset ähkäisyt laukeamisen lomassa. Muutenkin kiva kuulla ja nähdä, kun toinen nauttii."
– 33, parisuhteessa​​​​​​​

Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat