Mainos

Kielimuuri ei ollut este! Tyttö ystävystyi yksinäisen oppilaan kanssa sympaattisen viestin avulla

Kaksi nuorta oppilasta Kaliforniasta ovat todella todistaneet, ettei kileimuuri ole este ystävyydelle.

Eräänä päivänä Amanda Moore, 10, huomasi, että hänen luokkatoverinsa Rafael Anaya söi lounasta yksin. Kun Moore yritti jutella hänelle, hän huomasi, ettei poika puhunut juurikaan englantia. Silloin hän päätti kommunikoida pojan kanssa muulla tavalla.

CBS Newsin mukaan Moore kirjoitti Google Kääntäjää apunaan käyttäen Anayalle viestin espanjaksi. Moore pyysi äitiään, Kimber Kinardia, lukemaan lapun etukäteen virheiden varalta.

Äiti julkaisi Facebookin Love What Matters -sivustolla videon, jossa hänen tyttärensä lukee kirjettä ääneen. Videota on katsottu jo 346 000 kertaa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kirjeessä lukee: "Haluaisitko istua kanssani tänään? Etsi minut, ja näytän sinulle, missä istun. Voimme värittää tai vain kertoa kauhutarinoita. Kiitos ajastasi. Amanda."

ABC 7- sivuston mukaan Anaya muutti Kaliforniaan Meksikosta ja puhuu pääasiassa espanjaa ja vain hyvin vähän englantia. Äiti kertoi uutissivustolle, että sen jälkeen, kun hänen tyttärensä antoi viestin pojalle, kaksikosta tuli kuin tulikin hyvät ystävykset.

Video: Miten lapset määrittelevät ystävyyden?

2:20

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.