Kian uudistunut suosikkimalli sai hinnat

Faceliftin kokenut Kia Ceed lähtee kaupasta alle 20 000 eurolla. Uusi moottori ja vaihteisto auttavat autokaupan haastavassa tilanteessa.

Ulkonäölliset muutokset Ceedissä ovat varsin hillittyjä. Sekä etu- että takapuskurit ovat muotoiltu uudelleen. Lisäksi etusäleikkö on saanut uuden ovaalimaisemman muodon ja takaa löytyvät LED-valot. Lisäilmettä on tarjolla uudella GT Line -varustetasolla, minkä myötä autoon tulee näyttävämpi korisarja, isommat vanteet sekä GT-mallista tutut ”Ice cube” -LED-päiväajovalot.

Suurimmat muutokset löytyvät pinnan alta. Uudistuneeseen Ceediin tulee tarjolle täysin uusi 1,0-litrainen T-GDI-turbomoottori, joka tulee tarjolle 100- ja 120-hevosvoimaisina versioina. Myös 1,6-litrainen dieselmoottori on kokenut uudistuksia ja se tulee tarjolle 110- ja 136-hevosvoimaisena. Dieselin pariksi tarjotaan myös uutta 7-portaista kaksoiskytkinvaihteistoa ja sen yhteydessä teho rajoitetaan 133 hevosvoimaan. Malliston huipulta löytyy edelleen 204 hevosvoimainen 1,6-litraisella bensaturbolla varustettu Ceed GT.

Ceed tulee tarjolle perinteisen hatchbackin lisäksi kolmiovisena Pro Ceed GT:nä sekä farmarimallisena Sportswagonina. Uudistuneen malliston hinnat alkavat 19 390 eurosta. Uuden GT Linen -varustetason hinnat alkavat 26 490 eurosta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja